Šta je novo?

Agp?

bye

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
601
Moze li mi neko reci da li mogu na svoj krsh od ploce gigabyte GA-6BX7 koja podrzava agp 2x nakalemiti recimo G-force 4 mx440,poshto ne znam da li to ima veze ili ne?

tnx unapred :wave;

Mudri je napisao(la):
Mozes ali ce ti karta raditi kao Agp2x

ali se to nece osetiti u performansama...(ako mx440 uopste ima poerformance :mrgreen: )

Ma te fore sa AGPx2,AGPx4 i AGPx8 su cist marketing -bukvalno nema razlike u performansama(sem naravno,ako nisi u stanju da golim okom primetis "pad" brzine od 0,0002% mrgreen ),drugim recima slobodno je nakaci

Znaci da je kacim slobodno? :hump:

a voltaza agp slota i kartice - 3.3/1.5V?
Jel` mislite da nema veze?

DS9 je napisao(la):
a voltaza agp slota i kartice - 3.3/1.5V?
Jel` mislite da nema veze?
Naravno da ima veze... tako se ubija kartica.
Ploca mora da podrzava oba tipa grafickih.

Tako, KR7A ima mali kartoncic (koji viri upravo iz AGP slota :D ) na kome pise da podrzava oba tipa grafickih: i AGPx2 (3.3V) i AGPx4 (1.5V).
U tom slucaju, nema problema sa tim sta se bode u AGP, vari sve sto postoji... naravno, osim ukoliko to nije neka PCI graficka! :mrgreen:

He, na to sam i mislio, al`mi se cini da treba upozoriti ljude i da provere da li je tako (kako navodis da je kod abitove plocu) i kod ove GA-6BX7

Btw, upoznah coveka koji tvrdi da je ubacivsi neku (dal` bese tnt2) 3.3v agp kartu, u plocu msi kt4v (za koju decidirano pise u uputstvu da je agp za 1.5V) ubio agp slot - kaze umrela mu ploca, a da je istu karticu vratio u drugi racunar i da mu to radi, i da mu je ispunjena garancija.
Dal` je verovatno?

Ej, dobro ste me podsetili za ovu voltazu, bas da pitam :D - Meni lepo stoji AGP 8X :p a voltaza rucno setovana na 1.6v :beat: . Jel to skodi ? :d

DS9 je napisao(la):
Btw, upoznah coveka koji tvrdi da je ubacivsi neku (dal` bese tnt2) 3.3v agp kartu, u plocu msi kt4v (za koju decidirano pise u uputstvu da je agp za 1.5V) ubio agp slot - kaze umrela mu ploca, a da je istu karticu vratio u drugi racunar i da mu to radi, i da mu je ispunjena garancija.
Dal` je verovatno?
Da. Sta ces, nekom zvizne graficka, nekom AGP :beat:

OptiPlex je napisao(la):
Ej, dobro ste me podsetili za ovu voltazu, bas da pitam :D - Meni lepo stoji AGP 8X :p a voltaza rucno setovana na 1.6v :beat: . Jel to skodi ? :d
Stavio si tog krezavog smajlija sa razlogom, jer naravno da nema problema.

1.6V ne skodi, ali sumnjam da icemu pa koristi...

CAR je napisao(la):
...
1.6V ne skodi, ali sumnjam da icemu pa koristi...

Cim ne skodi - znaci da koristi :d

Nesto me je (kao) malko zezalo ranije, pa sam kao stavio 1.6 umesto 1.5v :) i zaboravio potpuno na to dok nisam video ovaj topic
Pozdrav

Moze da stavis ali rizicno je ipak
@Optiplex agp napon nije problem ja moj drzim na 1.8?(4200 Msi)

Ma ima gomila ploca i grafickih koje se zajedno ne trpe. Sta mislite zasto?
U vecini slucajeva niko ne izgine vec samo ne rade...

Cika Deja je napisao(la):
@Optiplex agp napon nije problem ja moj drzim na 1.8?(4200 Msi)
E, 'ajde onda tebe da pitam: sta si dobio time?
Tacnije, DA LI si dobio nesto time sto si digao voltazu AGP slota?

Vidim imas MSI Ti4200, graficku koja je rodjena za O/C... znam i da si je klokovao, kad si postavljao skor za Mark03... pa, da li ti je za taj O/C bilap potrebna povecana voltaza na AGP-u? Ima li neke razlike u overkloku graficke kada stavis voltazu AGP-u na 1.8V u odnosu na default-nih 1.5V?

Oko ovoga je uvek bila misterija sluzi li to zaista necemu ili ne...

Nazad
Vrh Dno