Šta je novo?

AGP Radeon HD 3850 512MB DDR3

ssasa81j

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2009
Poena
320
Da li sa ovom karticom na Intel Celeronu D 2.8 +1.5 gb DDR1+ 450 wati kinez,mogu da se igraju igre novije generacije? GTA4 i slicne?Recimo i PES 11 na high?

3850 je overkill za taj procesor.pogledaj kod mene u potpis....ne mnogo jaca masina od tvoje nije mogla da nahrani ubogi 9500gt ddr2.3d mark davao smesne rezultate(moram da menjam potpis,mrzi me...).
Za taj proc nekakav 6600 ili 7600gs je vrh vrhova!za pare koje bi ulozio u 3850 i 20-30e od postojece ploce,proca i mem,mogao bi uzeti neku amd integraciju,pa polako...

:)

Ja sam upravo iz istih razloga odustao od jacih AGP-a i opredelio se za ekonomicniju varijantu , omogucivsi sebi minimum onoga sto mi treba na ovoj masini. Koristim Radeon 3450, mislim da bi tebi 3650 na toj masini bio idealan. A sto se tice high modova, tesko ces to bilo gde bez dvojezgarca....

celeron nije procesor za igru a pogotove ne novije do skoro sam imao celeron d 2,53ghz i krsina nije htela nista da pokrene a grafa 8500gt bolje prodaj to i uzmi neki dual core e6500 intel je gotivan za igre :)

Cak i to napajanje bi moglo da ti ubija tu graficku i da dolazi do pucanja usred punog opterecenja.

3850 je overkill za taj procesor.pogledaj kod mene u potpis....ne mnogo jaca masina od tvoje nije mogla da nahrani ubogi 9500gt ddr2.3d mark davao smesne rezultate(moram da menjam potpis,mrzi me...).
Za taj proc nekakav 6600 ili 7600gs je vrh vrhova!za pare koje bi ulozio u 3850 i 20-30e od postojece ploce,proca i mem,mogao bi uzeti neku amd integraciju,pa polako...

Mozda si upravu.Mislio sam i ja da je to overkill,ali ajde reko da pitam kakva su i druga misljenja.Za te pare + nesto dodatka bi mozda mogao da predjem i na ddr3 platformu.Mislim da je ova ploca ok, Biostar P43-D3 http://www.itsvet.com/proizvod/biostar-p43-d3/comp_comp_mboard/178/1480,i da bi uz neki cpu recimo Intel CoreDuo E6500 2.93GHz,resio probleme oko igranja.Podrazumeva se 2gb ddr3 i neka pristojna graf.Onda bi valjda isle ove igre?

definitivno bolje

Mozda si upravu.Mislio sam i ja da je to overkill,ali ajde reko da pitam kakva su i druga misljenja.Za te pare + nesto dodatka bi mozda mogao da predjem i na ddr3 platformu.Mislim da je ova ploca ok, Biostar P43-D3 http://www.itsvet.com/proizvod/biostar-p43-d3/comp_comp_mboard/178/1480,i da bi uz neki cpu recimo Intel CoreDuo E6500 2.93GHz,resio probleme oko igranja.Podrazumeva se 2gb ddr3 i neka pristojna graf.Onda bi valjda isle ove igre?

Apsolutno bi isle bolje cak i uz jeftinije grafike.

Nazad
Vrh Dno