Šta je novo?

Agp Napajanje!!!

laki011

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
619
Totalno sam neupucen, ali su me jos neupuceniji likovi nesto naplasili pa bih da proverim.

Imam Gigabyte 6VXE7+ plocu sa via chip setom koja mozda podrzava AGP 2x, na njoj mi radi mx-400 64mb, prijatelj mi tvrdi da ukoliko stavim ti4200 ili neku noviju graficku kartu, moze da dodje do problema (crkne ploca ili grafika) zbog veceg napona na agp slotu.

Tacno / ilil nije ???

Hvala :wall:

tacno...
ako stavis agp x4/8 graficku u 1/2 plocu bude pffff

8500

Stavljao sam ati 8500 i nista se nije desilo, mislim da je radilo sve, ne bas dobro ali je radilo???!!!@??@#3

Koliko se secam, te malko starije Ati kartice su mahom agp 1x/2x/4x tako da bi one trebale da mogu da se mecu na te starije ploce. Vec za seriju 9+ nisam siguran.

Ona Club 3D ATI Radeon 9000 ili 9200 (ne mogu sada da se setim) podrzava sve varijante od 1 do 8x i 1,5v i 3,3v napajanje. Dobro procitaj dokumentaciju o napajanju jer moze da da ti se desi kao mom ortaku (u fazonu, ma vidis da radi), pa posle par dana HHVVUUUUUSSSSHHHHHHH i ploca i kartica.

9000 verovatno moze da ide na agp2... 9200 u principu ne...

agp 1x/2x slotovi imaju 3.2V voltazu kolko se secam, a 4x/8x 1.5V, pa moze da pude puff, a najverovatnije samo nece hteti da radi....

Nazad
Vrh Dno