Šta je novo?

AGP 4X umesto 8X

Antonio

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Jece htedoh da sredim malo mašinu. Uzeh da reinstaliram FORCEWARE i DETONATOR drajvere. Deinstaliram iste Upotrebim NVclean. ZAtim intaliram nove ! Kad ono agp port se zakucao na 4X. Još jedno deset puta sam deinstalirao i instalirao ali ništa agp je i dalje 4X.

WIN XP pro SP2, Albatron KX18DS ProII nForce2, Sampron 2500+, Gigabyte 6600GT AGP.

Mogu li u windowsu da promenim agp na 8x i kako. U biosu ploče je sve uredu samo se win zaglupeo!

HEEEEELP!!!!!!!!! :crash:

pa proveri da li ti se smanjio score u nekim naslovima tipa 3dMark..., ako ne furaj tako, ako imas problema reinstaliraj GART drivere (idu u sastavu nForce drivera) meni je to pomoglo, a u pitanju je bilo disableovano AGP fastwrites i AGP transfer (bio mi je potamljen) 🙂

Score se smanjio i to drastično zato sam i posumnjao a zatim se i uverio!

Probaću! hvala!

ToxiC je napisao(la):
pa proveri da li ti se smanjio score u nekim naslovima tipa 3dMark..., ako ne furaj tako, ako imas problema reinstaliraj GART drivere (idu u sastavu nForce drivera) meni je to pomoglo, a u pitanju je bilo disableovano AGP fastwrites i AGP transfer (bio mi je potamljen) 🙂

Bio si u pravu hvala!

Nije mi uopšte palo na pamet. Skinu sam nforce drajvere sa NVIDIA sajta 6.39 međutim u njima nije bilo GART drajvera! :cigar:

Nazad
Vrh Dno