Šta je novo?

Age of Empires

mulder_

Čuven
Učlanjen(a)
24.07.2002
Poena
619
Ljudi,jel ima neko da igra ovu legendarnu igru da se okupimo ponekad ili online odigramo po neku partiju...dosadilo mi je vise da derem iste ljude :)

Iskreno, ta igra mi je bila intersantna samo prvih pola sata.

morbius je napisao(la):
Iskreno, ta igra mi je bila intersantna samo prvih pola sata.

Cini mi se da covek nije postavio svoje pitanje da bi dobijao ovakve odgovore! Ili ja mozda gresim?

Ne gresis...
Molder, meni cale to igra :), tj, igrao je oba dela i expansion packove, sad je na Cossacs...

Igram ja age svaki dan po 2,3 partije
POZDRaV

Ideja nije losa, jer to mi je omiljena igra pored TOmba i Drakana. naravno Age of Empires Rise of Rome. Samo da li ce verzije da nam se poklope i da li ce to raditi preko modema kako treba?

Pre par meseci probao sa drugarom i posle 2 - 3 minuta pukne veza???

MOra da ima neka caka.

cheers

Ajd samo javi gde i kad...moja preporuka je da se skupimo dole kod Vuka...rezervisacemo unapred ...pa da odigramo partijicu...dolazi nas trojica...pa ako hocete samo javite...
Pozdrav!

ajvonn je napisao(la):
Ideja nije losa, jer to mi je omiljena igra pored TOmba i Drakana. naravno Age of Empires Rise of Rome. Samo da li ce verzije da nam se poklope i da li ce to raditi preko modema kako treba?

Pre par meseci probao sa drugarom i posle 2 - 3 minuta pukne veza???

MOra da ima neka caka.

cheers

A posto vidim da gotivimo iste igre, da li, i kako pokreces Tomb Raider keca na win XP-u, meni nikako ne uspeva...

ako neko zna?

Pozdrav

Ajd samo javi gde i kad...moja preporuka je da se skupimo dole kod Vuka...rezervisacemo unapred ...pa da odigramo partijicu...dolazi nas trojica...pa ako hocete samo javite...
Pozdrav!
U to kod Vuka je odlicno...mozda sam vas i video tamo posto nas cetvorica povremeno igramo bas u Vuku...Bas bi bilo dobro da se nadjemo i odigramo koju 3v3 ili 4v4 ...u svakom slucaju vidimo se tamo.Pozdrav i tebi
Igram ja age svaki dan po 2,3 partije
POZDRaV
Odakle si ? Mozemo i preko neta ako se ispostavi da ima vise ljudi van Beograda.Pozdrav

Ja sam raspolozen za vsaku vrstu dogovora...pa ako ima jos ljudi javite se da organizujemo nesto.Pozdrav svima[/quote]

Vrh Dno