Šta je novo?

Age of Empires 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako vas ne mrzi da gledate te skrinove iz strategija? :) Otkad su strategije postale 3d rotirajuce zumabilne :) shotovi ne govore apsolutno nista vec sluze za napaljivanje raje prezentacijom igre iz uglova koji se nece ni jedanput koristiti tokom igranja. Priznajem samo one shotove gde se vidi interfejs i gde je kamera skroz na vrhu ;)

Poslednja izmena:
Ako bude atmosfera kao u AOE2 bice hit, a jacu biti Indijanac, ako vec to nisam :)
Jel zna neko koji su minimumi?

Poslednja izmena:
Minimum System Requirements (Confirmed)
Based on Microsoft press release.
CPU
1.4 gHz or faster
Hard Drive Space
3.0 GB
RAM
256MB
Video Card
(Unconfirmed) 64MB 3D card

Recommended Minimum System Requirements (Unconfirmed)
Based on several sources
CPU
Pentium IV or AMD Athlon 2.2 gHz
Hard Drive
1.5 GB
RAM
512 MB
Video Card
NVIDIA GeForce 4 or DirectX(R) 9.0c-compliant 128 MB 3D video card (hardware T &L, pixel shading)

http://thecolony.ca/req.html

a optimum? :bottle:

Kako bre u Minimum System Requirements stoji HD space 3GB, a za Optimum 1,5GB?

Mislim da je to klucno pitanje!

Nije to kljucno pitanje, bar za one koji imaju mesta na hardu!
Cisto mi je upalo u oko.

Ne coveche oba su minimum: Recommended Minimum System Requirements (Unconfirmed), Minimum System Requirements (Confirmed) u ovome je razlika..

Jedno je minimum,drugo je preporuceni minimum,ali "preporuceni minimum" nije potvrdjen od strane microsofta,nego su to likovi sastavili onako otprilike,na osnovu zahtevnosti strategija koje su vec izasle (Dawn of war,Empire Earth 2),ali posto ce age imati bolju grafiku od ovih logicno je da ce biti vise zahtevan.Tako bar pise da onom linku.E sad ako su oni vec napravili neki preporuceni minimum,igra ce veorvatno uzasno izgledati na "bukvalnom" minimumu.

Sorry, moja greska, citao sam jedno, a procitao drugo! :wall:

Uskoro Age of Empires III demo

Na forumu posvećenom trećem dijelu ovog iznimno popularnog RTS serijala pojavio se post programera iz Ensemble Studiosa simboličnog nadimka Bigdog.

http://aoe3.heavengames.com/cgi-bin/forums/display.cgi?action=st&fn=1&tn=23358&f=0,0,0,0&st=0

Isti je okončao raspravu o mogućem sadržaju demo inačice konkretnim podacima kako je demo dovršen te je koncentriran isključivo na solo igru bez mogućnosti multiplayera. Isti će prezentirati dva scenarija iz kampanje, dvije random mape, te dvije civilizacije, no kada će biti pušten u javnost za sada nije poznato jer o tome odlučuje izdavač.

Poslednja izmena:
Pre neko vece sam kod drugara probao demo i stvarno lepo izgleda. Fenomenalno izgleda i kad se sa haubicom pogodi neka zgrada. Nadam se da su napravili zanimljive kampanje jer sam ja probao samo skrimish.

Po slikama iz igre sta reci nego jedva cekam..

Aman sta ste zapeli za to razbijanje zgrada :) Jos u Total Annihilationu su prstali delovi razvaljenih zgrada na sve strane.
Sta reci, Age kao i svi do sada...

Grafika je tipican primer srednje zalosne optimizacije. Bitno je da su napravili da se preko PS 3.0 svi krovovi presijavaju kao i krosnje drveca (previse bukvalno su shvatili pesnicki izraz "kupanje u suncu"). Demo je neigriv na 6600 (bez GT) sa shejderima jer frejm rejt pada do 15 pa i manje...Odnosno igriv je, ako trpite seckanje...
Ironicno, na starijim kartama te klase u brzini bez tog beskorisnog i lose upotrebljenog efekta igra radi odlicno.

Dobro, tematika je druga stvar :)

Kad smo vec kod tematike, videste li vi neke koristi u demou od Komanca? Meni su nekako bezveze, cini mi se da su jako slabi ili isti kao i jedinice koje za iste ili cak manje pare mogu da napravim u bazi...

Osim toga ona fora sa izbacivanjem vise jedinica odjednom mi deluje kao da je igra optimizovana za pocetnike. U sustini to znaci da onaj ko slabije igra moze da nadoknadi brzo trupe za koje nije trosio pare na vreme jer ne ume brzo da isklikce sve.
To ne bi bilo lose kad ne bi znacilo da ce taj svejedno da izgubi jer u borbi sporo klice ;)

Pojavio se!
Ziveo Reloaded :d

Igra je bas zarazna.
Koliko se pricalo o grafici ocekivao sam neko cudo, a u stvari nista xtra. Dobra, ali nista spektakularno (sem sto malo secka na high detaljima na 6600 gt :(
Prvi utisci:
Nadam se da ce jos malo poraditi na Al-u, jer se odigrao 3 partije i dobio i normala i harda. Najobicniji rush, uzeo one jedinice preko kartica, napravio 2-3, napao i dobio. Nekako mi deluje dosta lagano. Probacu sutra na extreme ili kako se vec zove najtezi nivo, pa cemo da vidimo.
U svakom slucaju lep spoj rts i dobijanja jedinica ili pojacanja sa vremena na vreme. Malo cudan osecaj kad dobijes 3 jedinice a narucio si jednu. Ovo dosta olaksava igracima koji nisu navikli da non stop narucuju jedinice, tako da se malo smanjuje razlika izmedju xtra igraca i prosecnih.

Varate se oko narucivanja jedinica...to resenje sa izbacivanjem 5 jedinica odjednom...nece to smanjiti razliku izmedju losijeg i boljeg igraca,vec ce ubrzati proces igranja...jer ce losiji igrac koji je npr. navikao da pravi 3 barake,i dalje biti losiji,a bolji igrac koji je navikao da pravi 10 barake i dalje biti polji igrac.Ali stancovanje je 5 puta brze,i sada ce se brze praviti vojska,vise ce se napadati,i brze dostici brojnost od 200-300 jedinica,a povecan je population limit kolko sam procitao negde. Zbog tog brzeg stancovanja,bice teze kontrolisanje vojske i napadanja,a i ekonomija je malo olaksana nekim resenjima,tako da se moze reci da je u odnosu na age 2 malko vise orijentisanost ka ratovanju.

positive je napisao(la):
Igra je bas zarazna.
Koliko se pricalo o grafici ocekivao sam neko cudo, a u stvari nista xtra. Dobra, ali nista spektakularno (sem sto malo secka na high detaljima na 6600 gt :(
Prvi utisci:
Nadam se da ce jos malo poraditi na Al-u, jer se odigrao 3 partije i dobio i normala i harda. Najobicniji rush, uzeo one jedinice preko kartica, napravio 2-3, napao i dobio. Nekako mi deluje dosta lagano. Probacu sutra na extreme ili kako se vec zove najtezi nivo, pa cemo da vidimo.
U svakom slucaju lep spoj rts i dobijanja jedinica ili pojacanja sa vremena na vreme. Malo cudan osecaj kad dobijes 3 jedinice a narucio si jednu. Ovo dosta olaksava igracima koji nisu navikli da non stop narucuju jedinice, tako da se malo smanjuje razlika izmedju xtra igraca i prosecnih.
NA x700 NE SECKA
:d

E fala za info, ZverBre, nismo znali ni 10 sati :d
A naravno da na tupavom X700 ne secka kad taj ocaj od karte ni ne podrzava PS 3.0 :S: i izgleda i radi isto kao na mom godine starom 9700Pro. Kakav je preavarant taj Ati i sta sve uvaljuje ljudima, svaka im cast! :)

Poslednja izmena:
Ovaj RELOADED bas razbi Star Force totalno :D

Naravno! Sacred Underworld, Sniper Elite, Brothers in arms Earned in Blood, sve poslednja rec Starprc tehnologije :d

Ja samo cekam Splinter Cell 3.

Pa ljudi, sto cutite, da li je moguce da je jos niko nije nabavio? Ja je upravo video u najnovijem spisku igara kod mog dobavljaca iako zvanicno izlazi tek za sedam dana.

Ja cekam da se pojavi na spisku mog dobavljaca,al nikako da se pojavi ! :d a ko je tvoj dobavljac ako nije tajna ? :p Posalji na PM :-devil-:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno