Šta je novo?

Age of Empires 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma Kapetan Miki je lame, Zagor je trew... :)

E ***, uhvati me nostalgija :(
Idem sad da izvučem kutiju sa stripovima ispod kreveta :)

Trazio sam ja sinoc na netu, i samo game spy ima informaciju da izlazi 2006, a na blizzardovom sajtu nema nicega o tome, sem da angazuju veci broj strucnjaka za 2d i 3d animaciju sto sluti na neku novu igru, najverovatnije D3

Voodoo_NBGD je napisao(la):
E ***, uhvati me nostalgija :(
Idem sad da izvučem kutiju sa stripovima ispod kreveta :)

Kutija ispod kreveta sa Zagorom??? Zar ne stoji tamo Vrucji Kaj, Pan erotika i slicna literatura? ;)
Nostalgija, ma da... :)

Poslednja izmena:
ica je napisao(la):
Kutija ispod kreveta sa Zagorom??? Zar ne stoji tamo Vrucji Kaj, Pan erotika i slicna literatura? ;)
Ne, to stoji u My Documents/Slike :d
A stare stripove jos cuvam, iako ne znam koji ce mi...

Da znaš da sam razmišljao o tome...
Ali ne mogu da nađem nikoga sa kvalitetnim skenerom ko je raspoložen da izgubi ceo dan na to...

Da li se zna kad ce doci kod nas novi Age of Empires? Video sam reklame,i preterano izgleda,ali kad ce to stici kod nas?

Age of Empires 3: The Age of Discovery dolazi na jesen.
Igra je dizajnirana za grafičke kartice sa SM 3 ( Podržavaće HDR i self-shading) ali kažu da neće biti usporavanja sa grafičkim karticama sa SM2 samo će malo manje lepše izgledati.Biće potrebna Ati/nVidia 9600XT/5900XT za 800*600*32. Igra će biti prelepa i biće implementiran HAVOC u nju.Vreme radnje igre je od 1500 do 1800 godine. Oformiće svoje servere za multiplayer i biće potreban CD key za igru.

Since I am such a fan of this fully destructible 3D environment let me just make sure you understand how cool this is. What this means is that if a cannonball hits a building it will destroy that part of the building, and where the cannonball strikes will be different each time it opens fire. Now that is cool, but what is really cool is that this translates to every creatable object in the game. If your line of soldiers takes a cannonball, some will die and some will simply loose their hats and/or guns (yes weapons and items can fall off now).

Secam se kada je prvi deo age of empiresa izasao prva stvar koja me je odusevila je lov zivotinja,pogotovo slonova.Iako ovaj gornji tekst nema veze sa lovom,verujem da ce biti prava uzivancija posmatrati vojnike koji ostaju bez oruzija,sesira...ili kada ih raznese topovsko djule.
Skinuo sam jedan video snimak na kome se vidi kako topovi ruse kuce,i moram reci da deluje impresivno realno.Iako je snimak dosta loseg kvaliteta,lepo se vidi kako djule pocepa krov kuce i proleti kroz njega,a zatim padne na zemlju i otkotrlja se nekoliko metara.Ili recimo ispaljeno djule zakaci cosak od kuce nastavi dalje,udari u drvo,drvo se
polomi i padne.

Paranoya je napisao(la):
...Skinuo sam jedan video snimak na kome se vidi kako topovi ruse kuce,i moram reci da deluje impresivno realno....

Sve je to lepo, mislim sto si skinuo taj video snimak, aliu kada ga vec ovde spominjes mogao si da das linkic, pa da i ostatak naroda moze da uziva u njemu. :p

:wave:

Tako se to radi ! :) ;)
Cim skinem javljam utiske (drugi link je ka fajlu od 40MB, a treci 25MB). :type:

Zahvaljujuci aDSL-u mogu veoma brzo da saopstim da su utisci, na osnovu ovih snimaka, VEOMA pozitivni.

Grafika je sjajna, gameplay je usloznjen u odnosu na ranije AoE,... sve u svemu to je ono sto moze da se vidi na ovim snimcima, koji su uradjeni kamerom na nekom sajmu ili sl, na komke vrsena prezentacija igre.

Poslednja izmena:
Woow! Predivno.
Nego koja je optimalna konfiguracija za igru?
Nije valjda da moram menjati graficku zbog jedne RTS igre??

Niko te ne tera da menjas graficku, a igra ce podrzavati Pixel shadere 3.0. Pa ko voli nek izvoli

Ako sam dobro razumeo multiplayer će biti jedan od jačih aduta igre i zbog toga neki smatraju da nije trebalo ići toliko detaljno u grafici. Ali će vlasnici GF 6X00 i budućih radeona moći da uživaju u do sada neviđenim prizorima u RTS igrama :)

Na ovom linku ima 2 skrinshota,na kojima se moze videti ratovanje,formacije,itd.A najbitnije je da ima da se skine TRAILER age of empiresa 3.

http://www.gamespot.com/pc/strategy...iew_6127470.html?tag=boxcar_all_preview_image

Ako niste registrovani na gamespotu,morate se registrovati da biste skinuli trailer.Ja sam se registrovao,besplatno je,bitno je da upisete tacnu email adresu jer ce vam poslati link za aktivaciju registracije.

Trailer je dobar (16Mb),delovi animacije su garantovano delovi intro-a koji ce biti u age-u.

Grafika je nikad bolja samo se nadam da ce microsoft da je lepo optimizuje za slabije graficke

_Weasel_ je napisao(la):
Grafika je nikad bolja samo se nadam da ce microsoft da je lepo optimizuje za slabije graficke
Igru pravi Ensemble Studios, kao i prethodne, M$ samo distribuira.

Pise 3 posta iznad tvog, 25. oktobra

Ako je neko zaludjen za gledanjem skrinshotova age-a kao ja,onda ce verovatno svratiti na donji link,jer tamo ima preko 180 novih skrinshotova.Na skrinovima se vidi sve i svasta,ali nisu kvalitetni kao dosadasnji,verovatno zbog slabije rezolucije.U svakom slucaju vredi se navikavati na ovakve skrinove,jer ce takve,ili jos dosta losije,gledati vecina igraca dok bude igrala age of empires 3...

http://g4mers-zone.sapo.pt/screenshots.aspx?id=445&page=1&type=1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno