Šta je novo?

Again; formatirana prarticija, unformat kako

Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
619
Dakle formatirana particija iz winME.Ne znam sta jos da vam kazem sem da mi (mu) trebaju te stvari sa te particije.
Znam da postoje neki programcici za te stvari, mislim da neki partitio magic ima opciju "unformat" da li to moze da mu pomogne.

Pa ima i u Nortonu unformat, a i gomila drugih utility-ja, ali ti preporucujem Tiramisu ili EasyRecovery Pro, mozes ga naci na fosiju (fosi.da.ru), najbolji je za spasavanje fajlova.

mozes da mi kazes kako se koristi EasyRecovery.Kada ga koristim selektujem particiju koja je formatirana on je ono skenira nadje izgubljenje fajlove itd, buni me operacija opsle ove ne znam sta da radim???

Ne znam napamet a nemam ga instaliranog, ali u principu selektujes fajlove koje hoces da povratis i kazes mu da ih prekopira, obavezno na neki drugi disk.

mikis je napisao(la):
Ne znam napamet a nemam ga instaliranog, ali u principu selektujes fajlove koje hoces da povratis i kazes mu da ih prekopira, obavezno na neki drugi disk.

mislish na drugu particiju ili...?

mikis je napisao(la):

mozes malo konkretnije, molim te.

Nazad
Vrh Dno