Šta je novo?

After Effects

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Renderujem sliku 720*576 i javi mi gresku da nemam memorije za 1436*1132 image buffer. Sta da radim ??

pazi na rezoiluciju

Moze da se desi da si importovao neke slicke u Comp1 ili u sceni koje su vece rezolucije ( od 72 ,npr 300, 133,...) pamoze da se desi da kad hoce da napravi image jednostavno se zagusi. Ako vidis to sto ti je prijavio je 2x vece od slike koju renderujes. Mozda je i nesto u tvojoj sceni u after efectu sto izaziva ******* pa ti preporucujem da probas da renderujes u TGA seqvenci a ne u AVI, jer onda imas mogucnosat da vidis u kojem frameu ce da padne ako je do neceg u sceni. Moguce mada teskjo da je u pitanju scrach disk (u fazoni imas BAD claster gde on upisuje scrach pa se tako nesto desi , meni se naprimer to desilo pa sam iz prastarok DiskEdita od NU sredio stvar), mada mala verovatnoca. Preporucujem da prvo proveris rezolucije importovanih resursnih slika, animacija.

hvala

U medjuvremenu sam uspeo da sredim, ali mi se desavalo da jednom stane na jednom mestu, a drugi put na drugom, cak i da mi javi da mi je frame 1*1. ?!!?!

Ali na kraju je bez ikakvih izmena ipak izrenderovao doticnu scenu.

P.S. Uvek renderujem u Targama. Hvala na savetu u svakom slucaju.:wave;

Nazad
Vrh Dno