Šta je novo?

Afrika - utisci

A znaci i za Live ste nasli lek? :) Ili je ono, samo vidis servere sa doktorima i apotekarkama? :)

skoro 90% igara može da se igra free, bar prema nekim statistikama. Doduše, Live se plaća, a i igre koštaju kao i PS3 verzije. Za MP, PS3 je bolja varijanta - bar nema ni teoretske šanse da te banuju. A i konzola je bolja kao kućni audio video sistem, kompletnija je svakako.

Necu nikog ni da napadam ni da vredjam samo da prokomentarisem nesto o Xbox Live-u.
Cena za 13 meseci = 32 eura !!!!!
Kupovinom konzole dobijes 3 meseca free!!!!!
Znaci 15 meseci igras PIRATE sa cenom dosta manjom od jedne ps3 igre.
Banovanje je stvar proslosti od kako se igraju stealtovi tako da i to otpada.
Ako nekog nesto interesuje o Xbox Live-u neka pita a ne da lupa gluposti bez veze.
Nije sramota pitati.

Ljudi tema je Afrika. Ima, koliko vidim ne mali broj njih koji bi je rado igrali i koji bi da saznaju info o njoj. Ja sam dao koliko sam mogao, možda će uskoro biti više infoa, ali zaboga - koga boli uvo koliko je xbox live ili kakav je gears of war na ovoj temi? Koga zaboli ubo za one beskrajno glupe youtube videe u ovakvim teamama? Nije ovo lifestyle forum pa da svako piše šta mu volja.

Ovde su modovi preblagi.

Ljudi tema je Afrika. Ima, koliko vidim ne mali broj njih koji bi je rado igrali i koji bi da saznaju info o njoj. Ja sam dao koliko sam mogao, možda će uskoro biti više infoa, ali zaboga - koga boli uvo koliko je xbox live ili kakav je gears of war na ovoj temi? Koga zaboli ubo za one beskrajno glupe youtube videe u ovakvim teamama? Nije ovo lifestyle forum pa da svako piše šta mu volja.

Ovde su modovi preblagi.

Potpuno se slazem sa tobom...Sto je najgore to nije slucaj samo sa ovom temom vec sa svakom!
Iskreno u svakoj temi oko 50 % postova nemaju veze s' vezom...i nemaju sta da traze u toj temi!

Nema englesko/japanske verzije na play-asia vec 20 tak dana. Mislim bilo je na 2 dana pa je opet sve prodato. Ne verujem da moze da se kupi u Evropi.

Poslednja izmena:
Može da se kupi, samo je potrebno cimnuti pravog čoveka...

Ima da se kupi eng verzija, samo nije povoljno kao na shopto :)

Vrh Dno