Šta je novo?

Afrika HD

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
Poz svima,

Da li neko zna na kojim kanalima ce biti prenos Svetskog prvenstva u Africi, ali u HD-u? Da li negde ima paket (iptv, kabl, satelit) koji ima program u HD-u?

Nadam se da sam bio razumljiv, uzivam u fudbalu u HD-u, a glupo mi je da ne gledam direktno vec da svlacim sa neta :)

Imas domace, arena sport ce prenositi u hd...

Edit: Raspitao sam se danas. I izgleda da nisu otkupili prava... Znaci nista od toga.

Poslednja izmena:
Znaci ostaje RTS analogna. Tehnika indeticna onoj iz Koreje 2002.godine

Pa ima gomila kanala koji ce emitovati u HD-u. Ajde da lupim primer...SKY Sport Italia. Eto tu mozes da pratis celo prvenstvo u HD-u. Verujem da je slican slucaj sa Sky Germany i SkyUK. Cyfra+ takodje ima HD kanale, SuperSport DigitAlb-a takodje ima HD kanale. i Jos GOMILA. Da ne nabrajam.

Pa ima gomila kanala koji ce emitovati u HD-u. Ajde da lupim primer...SKY Sport Italia. Eto tu mozes da pratis celo prvenstvo u HD-u. Verujem da je slican slucaj sa Sky Germany i SkyUK. Cyfra+ takodje ima HD kanale, SuperSport DigitAlb-a takodje ima HD kanale. i Jos GOMILA. Da ne nabrajam.
ok, da preformulisem pitanje: ako nema domacih kanala, a ima satelit, ka kojem satelitu treba da mi je okrenuta antena? i da li je kanal free ili mora da se plati....

kasno mi je sada vec, pa cu pogledati sutra ove tvoje kanale... hvala!

Nista nema free, sve se placa. Koliko znam nista nema ni domace. SuperSport u paketu DigitAlb je na W2 16E. SkyItalia (tu ti je i najkvalitetniji program i najbolja slika, najveci bitrate) ti je na Hotbirdu 13E. Moja preporuka. Cyfra+ takodje na Hotbirdu. Imas i Polsat HD, ali ne znam koliko sportiskih kanala imaju oni, ali sada se lansiraju novi kanali svuda zbog Afrike.

ok, da preformulisem pitanje: ako nema domacih kanala, a ima satelit, ka kojem satelitu treba da mi je okrenuta antena? i da li je kanal free ili mora da se plati....

kasno mi je sada vec, pa cu pogledati sutra ove tvoje kanale... hvala!

ITV HD i BBC HD su ti free kanali i oni ce prenositi SP u HD formatu, oni se nalaze na satelitu Astra 2 (28.2e).

Nazad
Vrh Dno