Šta je novo?

Aerocool Turbine 12cm

• Začetnik teme Začetnik teme Bane87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bane87

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2007
Poena
319
Ako nema u Srbiji, preko koga mogu da narucim???

p969.jpg

http://www.aerocool.us/p-accessory/turbine fan/turbine fan.htm

Cini mi se da je whiplasher pominjao da ga ima u RS...:smoke:

Poslednja izmena:
Da bilo je u firmi u Bijeljini (granica sa Srbijom) koja robu nabavlja od ko zna koga (mislim da su im skladista u Becu), medjutim u zadnje vrijeme ga ni oni nisu dobijali. Ja imam vent kao na slici, samo je plavi. 1000rpm bukvalno se ne cuje. Platio sam ga malo ispod 15evra. Samo mu protok vazduha nije jacha strana. Mislim da je Noctua mnogo bolja po pitanju protoka.

Poslednja izmena:
Sad sam se cuo sa tom firmom. Te ventove nisu nabavljali iz Srbije🙁 Rade sa nekom firmom cija je veleprodaja u Becu.

da li ima i dalje, mozda sklopimo neki dil 😛

I dal ima crni ?

P.S. ovo bih stavio sa strane kucista, cisto zbog nadrkanog izgleda 😉

Poslednja izmena:
Nema ih vishe u tome i jeste problem. Da ima ja bih kupio ovde pa ih poslao vama. Kazu ne znaju dal ce nabavljat uskoro, kao cijena im visoka (maloprodaja 15evra), pa im se vishe isplati da prodaju Xilence 12-tke po 5 evra. *** i sam sam htio da pazarim josh jedan komad.

eeee ***. Doduse ovo nije PERFECT solution koji trazim. Perfect bi bila ista takva turbina ali sa OKRUGLIM ramom 😉

uhhhh stvarno su dobri.... cucao bi lepo na TRUE....

Koji Aerocool Turbine fan biste vi uzeli ? Cisto me zanima jer ce uskoro moci da se naruce.

Prilozi

• Aero Turbine 1000.webp
    Aero Turbine 1000.webp
    27 KB · Pregleda: 44
  • Aero Turbine 2000.webp
    Aero Turbine 2000.webp
    37.4 KB · Pregleda: 49
  • Aero Turbine 3000.webp
    Aero Turbine 3000.webp
    38.2 KB · Pregleda: 40
Uuuu extra, djolez aj uputi nas malo,
Jel su oni 1000 i 2000RPM ? kako stoje sa bukom ako znas i CFM ? ( mada aj sad cu net da potegnem )
I jel su ovi sa slike LED ?
Mene bi interesovali u LED varijanti bilo koj od ovih sa slike, mnogo dobro izgledaju.

*edit*
K, naso sam na netu, ja bi voleo crni tj. slika 2 on je 2000RPM, a mozda bi mogao i ovaj silver od 1000RPM samo jel znas kako stoje sa bukom ?

Poslednja izmena:
Nemam pojma stvarno,jednom davno sam video taj srebrni u nekom izlogu u Muenchen-u.Srebrni se vrti na ~1000 rpm,srebrni sa crnim okvirom na ~2000 rpm i plavi na ~3000 rpm,auuuu 3000 rpm,prava turbina.

Hm, evo bas sad gledam malo review za njih, znas sta ako ih budes nabavljao ja cu sigurno uzeti onda 2kom sa black okvirom, znaci ti na 2000RPM, izgleda da ne bi trebalo da su bucni a imaju dobar CFM, pa mogu i na fan kontroler, ne znam bas ovi 3000RPM..*fen za kosu 🙂*

Nemam pojma stvarno,jednom davno sam video taj srebrni u nekom izlogu u Muenchen-u.Srebrni se vrti na ~1000 rpm,srebrni sa crnim okvirom na ~2000 rpm i plavi na ~3000 rpm,auuuu 3000 rpm,prava turbina.

Ja imam plavi, vrti se na 1000rpm? Identichan je kao na slici, mislim da imam i kutiju kod kuce od njega ali radi na 1000rpm.

@OCZ - Plavi je led, za ova dva druga ne znam. Mogu slikat svoj kad dodjem kuci.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Evo ovaj plavi sa slike gore ali radi na 1000rpm ne na 3k. Samo je slika losha. Mobilnim sam slikao, pa izgleda malo zelenkasto na slici.

Prilozi

• Photo-0032.webp
    Photo-0032.webp
    44.2 KB · Pregleda: 43
  • Photo-0033.webp
    Photo-0033.webp
    41.7 KB · Pregleda: 40
  • Photo-0034.webp
    Photo-0034.webp
    37.7 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Hm, a kakav je sto se tice buke ? ako je tvoj 1000RPM trebalo bi da je tu negde, silent ?
Izgleda uber, jel mu ova "glava" kao fora da mozes da namestas seciva ili sam ja to negde pogresno procitao ?

Na 20-30cm od glave se ne chuje nikako, ali bukvalno. Glava se skida, ali sjechiva su fiksirana koliko vidim.

Prilozi

• Photo-0032Jg.webp
    Photo-0032Jg.webp
    35.3 KB · Pregleda: 45
Ima kao neke "proreze", ne znam kako da ih nazovem, ali bojim se da ih ne polomim ako malo jache cimnem. Mada mislim da se ne mogu pomjerati pera.

Poslednja izmena:
Ja se izvinjavam,moja greska,svi fanovi su na 950+ - 10%RPM i pri tom relativno tihi,u pravu je whiplasher.Extra tihi su tek kad se spuste na 7V.Znaci izbor je vas : silver finis, titanium finis ili transparentan plavi ?

Poslednja izmena:
Hm, cekaj znaci svi su na 1000RPM ? a kad su na 7v tj. ispod 1000RPM onda su poprilicno tihi ? nisam bas najbolje razumeo..
Jel si ih nabavio ili ?

Ja se izvinjavam,moja greska,svi fanovi su na 950+ - 10%RPM i pri tom relativno tihi,u pravu je whiplasher.Extra tihi su tek kad se spuste na 7V.Znaci izbor je vas : silver finis, titanium finis ili transparentan plavi ?

Zato shto na sajtu pishe da je plavi na 3k rpm, tj pored slike plavog pishe 3k. Ne znam, meni su jako tihi i na 950-100rpm, cuje se samo strujanje vazduha kroz reshetke kucista. Sam vent se ne chuje. U odnosu na xilence na 1000rpm, ovi su nechujni. Meni je najljepshi ovaj crno-srebrni.

Poslednja izmena:
I meni se svidja isti taj, a jel on po "pravilu" predvidjen za intake ili exhaust ?
Posto kad ga ovako gledam zbog te glave, onda izgleda da ide za exhaust ?
Ja bi stavio takva 2 sa donje strane kuciste za intake na karticu.
Ovde:

Prilozi

• b14.webp
    b14.webp
    47.6 KB · Pregleda: 47
Glava se skida, si zaboravio😉

Greota da ih tamo sakrijes,nadji neko vise vidljivo mesto u kucistu 😉

Da, ma videcu kako ce da mi ispadne, ako nista batalicu ovaj jedan TT iflash fan koji planiram pozadi za exhaust pa ubacim ovaj fancy aerocool, ili cu ih staviti dole ali da izbacuju vazduh, nema nista od turbine bez te glave 🙂

ah, P.S ventovi idu unutar kucista, ne stoje ispod njega 🙂

Poslednja izmena:
hehe, ko ce vama ugoditi🙂

Nazad
Vrh Dno