Šta je novo?

Advanced Call Center Pomoc!

• Začetnik teme Začetnik teme Srkson
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Srkson

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
620
Imam identifikaciju, broj mi pocinje sa 3, imam intel modem i nekad se identifikuje broj, a nekad ne. Sigurno sam nesto pogresio u podesavanjima, pa molim nekoga kome ovaj program besprekorno radi da mi pomogne pri podesavanju istog!?

Mozda ti ovo nece bash mnogo pomoci ,) ... ali ja nikako nisam mogo da nateram taj program da radi .... znachi odlepio sam :smash: ... imam hardware-ski luzent i nece :crash:
... stavljao sam ga i na com i na tapi i nece ... u stvari, radi meni neshto ali ne sve ... :wall:
....... ako ga stavim na com on shljaka ko blesav .. rade mi sve opcije ali se sekretarica ne javlja .. identifikuje dolazeci i pokaze mi onaj popup ali nece da se javi :whip: ... zvoni do besvesti ... a kad ga stavim na tapi, sekretarica se javi ali mi nishta drugo ne radi sem nje ... i jedno vreme sam se smarao i na kraju sam se toliko iznervirao da sam ga deinstalirao ... :S: :crash: :wall:

btw .. ako neko zna gde sam mozda napravio greshku neka kaze, mada ja mislim da taj program nije bash neshto imajuci u vidu ove nashe modeme ... sa nekim radi sa nekim ne .. glupost 😛
.. i zamisli dash im pare ( kupish ga ) i on te tako zeza ... 😡 :wall:

playahater je napisao(la):
btw .. ako neko zna gde sam mozda napravio greshku neka kaze, mada ja mislim da taj program nije bash neshto imajuci u vidu ove nashe modeme ... sa nekim radi sa nekim ne .. glupost 😛

mislim da je symantec bas zbog zalbi ljudi koji su ga kupili, prestao da prodaje TalkWorks Pro. jer su skapirali da ne mogu da podrzavaju modeme koji se stancuju. jednostavno resenje im se mislim cinilo....nema vise.
BTW ako sam sa tobom pricao o tome u nekom od predhodnih topica, vidim da nisi izgurao problem do kraja. ni ja. a probao sam jedno 7 modema. radio mi je samo na ISA rockwell 33600 i nekom no name ISA. a drug je probao jedno 20 PCI i uspeo je sa nekim. i to na digitalnoj centrali

@srkson - ako je za utehu i njemu je talkworks 3 imao iste takve bubice. a on se bavi programiranjem slicnih softwera, i samo je slegao ramenima za takve bube.

playahater je napisao(la):

Koliko ja shvatam tebi ne radi CID i neće modem da se javi?

Iako čip na modemu podržava CID i iako prihvata komandu za prikazivanje CID-a ne znači da modem i može da prepozna CID. Kod nekih lucenta je odrađena ploča da može kod nekih ne.

Što se tiče javljanja. Probaj iz prompta da kucaš ats0=1 pa pozovi svoj broj ako se javi ok je modem, problem je u programu, ako ne onda su mu osakatili i tu mogućnost, da ima i takvih.

Uh sad se ne sjećam jel' beše s40 registar ili s0. Čini mi se da je s0 jer je s40 time out kod usposavljanja konekcije. Nađi uputstvo na netu.

Nazad
Vrh Dno