Šta je novo?

Adsl

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
IPAQ je napisao(la):
Imam jednu ideju koju bi mogli samo svi zajedno da sprovedemo. A to je da ugusimo Telekom dok nesmene Draska Petrovica.

Akcija bi se svodila na to da svi na svim centralama u 19.30h podizemo slusalicu i da je drzimo otvorenu 30 minuta i tako svaki dan dok se ne okupi masa za veliki udar.

Ima u Telekomu mnogo ljudi koji bi pomogli da se to uradi i iznutra. Pogotovo u Direkciji za Mreze verujte mi da skoro da postoji kritcna masa da se napravi PUC.

Ako ste za onda moramo svi da pokrenemo tu ideju i da to sve radimo sa zahtevom za smenu Draska Petrovica.

Ukoliko na jednoj centrali npr. Akademiji bude vise od 500 njih koji su spremni to da urade nece raditi ceo telefonski saobracaj za tih 30 minuta.

Znam, ti si Čeda pa sada ovde dižeš frku oko Telekoma i ADSL-a jer su te ortaci izbacili iz igre i neće više da se tale sa tobom. :D

Da, a i ona Sezamova reklama u SK je vise dosadna, i u Januarskom broju je ima! Nude nesto 3 meseca, sto uopste ne poseduju, niti ce skoro. Jadno, samo u Srbiji!

Pa, uskoro je krajnje ne definisan vremenski pojam koji se može višestrano tumačiti.

A vi se posle pitajte zasto...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno