Ne verujem da je to tacno. Za takav flat bi telekom uzeo mnooogo vise...[G]H1ghLANdeR je napisao(la):ja sam nacuo da su pocheli, i da ima korisnika na dedinju a da se oprema sad instalira po centru
brzina je valjda 768/256 ne drzhite me za rech, a cena je oko 50 eura mesechno
Miroslav je napisao(la):ako 256/128 bude 3000din, to ce biti veliki bezobrazluk... za te pare, recimo 3500, treba da naplacuju 756/128
Znaci opet se wireless pokazao kao najisplativiji...[G]H1ghLANdeR je napisao(la):Sad ovo shto sam ja chuo je od lika koji mi je sredio sad telefon,ono kao preko veze,on radi u Sime Miloshevica
rekao je da ce prikljuchak da bude oko 100-200e
Pa imas i u Beogradu povoljnih WiFi provajdera... Sam sredi opremu i imaces jeftin, prosiriv net...[G]H1ghLANdeR je napisao(la):vama u ns-u mozda da,nama sigurno ne..
silverglider je napisao(la):A sta ako nije ni iz BG ni NS? Da ceka sa velikim magnetom u dvoristu da ameri krenu da prizemljuju Habl iz orbite pa da iskoristi njega kao usmerenu antenu da dohvati BG ili NS? :d
silverglider je napisao(la):A sta ako nije ni iz BG ni NS? Da ceka sa velikim magnetom u dvoristu da ameri krenu da prizemljuju Habl iz orbite pa da iskoristi njega kao usmerenu antenu da dohvati BG ili NS? :d
Konkretno za ovog coveka znam da je iz BG...silverglider je napisao(la):A sta ako nije ni iz BG ni NS? Da ceka sa velikim magnetom u dvoristu da ameri krenu da prizemljuju Habl iz orbite pa da iskoristi njega kao usmerenu antenu da dohvati BG ili NS? :d
Dobro, ali tvojim posalicama ne moras da potkacis i druge ljude...silverglider je napisao(la):Znam i ja da je on konkretno iz BG, ali ti si rekao da wifi ispada najisplativiji, bez ikakve ograde na lokaciju. A moja 'poshalica' je trebalo da prikaze da i te kako zavisi od lokacije.
Ne brini, nisam ni ja dugo resen telefona :dsilverglider je napisao(la):Na kraju poshalice je bio smajli, a to znaci da je u pitanje shala, ne potkacivanje.
Barem je do sada tako bilo kod nas koji ne koristimo wifi pristup internetu :d
Reci tetki da ukine dvojnike :dlucky2001 je napisao(la):Ne znam da li sam vam rekao da mi je rodjaka direktorka Telekoma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari