simple_ je napisao(la):Nemanjas, hvala na odgovoru. Meni zaista treba stabilan internet zbog posla, nekako mi se cini da je yubc malo profesionalniji od sezam-a (ovo je, naravno, objektivno misljenje).
Ja sam kod sezama i nemam nekih velikih primedbi, brzina je konstatna i sl, ali ruter koji oni daju definitivno ima problem sa ponovnim uspostavljanjem veze nakon promene ip adrese...filipenko je napisao(la):To "otkacivanje sa veze" poneki put je prisutno kod svih provajdera i posledica je toga sto telekom promeni ip. U tom trenutku pukne veza. Naravno, odmah sledi reconnect i uspostavljanje veze bez problema, a receno mi je da to nastaje zbog telekomovog softvera koji u trenutku menjanja ip-a ispusti vezu. Dakle, na to se ne treba obazirati i prisutno je svugde. Lako se moze desiti da se i ne primeti jer je recimo komp ugasen ili se jednostavno rekonekcija obavi za par sekundi a korisnik je za to vreme na klonji, gleda tv, jede i slicno
ZoNi je napisao(la):jesi li siguran
ja ne bih rekao ni da postoji antivirus, a o antispamu ne bih ni da pricam
(btw, koristim YUBC od 1998, a Sezam od 2000.)
[SER]ChatNick je napisao(la):Osnovni problem sa spam-om je po mom skromnom misljenju kojeg se drzim sto nema 100% dobrog resenja, a ja licno ne zelim da odgovaram za gubitak nekog vaznog mail-a zbog preostro podesenog antispam filtera.
Naravno da je objektivno.. nemam iskustva ni sa jednim ni sa drugim...DJmihailo je napisao(la):Misliš čim je tvoje onda je objektivno - naravno![]()
1. izvinjavam se - to zaista nisam znao! :S:[SER]ChatNick je napisao(la):1. Zoni, na YUBC-u sistem za dial-up i ADSL su potpuno odvojeni... tj. 2 sistema nezavisna...
2. na dial-up mail-u postoji antispam (koliko je to moguce sa starim sistemom), antivirus trenutno nije moguc do menjanja servera (u toku).
3. Osnovni problem sa spam-om je po mom skromnom misljenju kojeg se drzim sto nema 100% dobrog resenja, a ja licno ne zelim da odgovaram za gubitak nekog vaznog mail-a zbog preostro podesenog antispam filtera. Gde mogu tu mogucnost, a bogami i odgovornost prebacim na korisnika, sto kroz "ne moze ostrije filtriranje" sto kroz "evo ti web interfejs pa sam podesi svoje parametre"![]()
nemanjas je napisao(la):I dkurel user koji koristi YUBC za "ozbiljne" poslove je svakako prepun argumenata, pa je tu isto stvar resena.
filipenko je napisao(la):minimum 78ms
maximum 92ms
average 87ms
uz 30KB/s transfera u trenutku pingovanja... Telekomov ADSL 768kbps uz par shape-ova radi QoS-a--- 213.248.66.170 ping statistics ---
20 packets transmitted, 20 received, 0% packet loss, time 19016ms
rtt min/avg/max/mdev = 56.606/62.625/79.686/7.146 ms
ATI FAN je napisao(la):Pa to je bas jadan rezultat... btw koji paket je u pitanju ? Ja sa 512/128 ostvarujem sledece rezultate
Min 58
Max 62
Avg 60
U pitanju je europe.battle.net, dakle star i war...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari