Ovde kod nas je umetnost za fizička lica doci do isdna, ma do tonskog biranja, kakav crni adsl... puste želje... 😡Matador je napisao(la):Da li uopste postoji ADSL u Srbiji, ukoliko da, kakav je nacin naplate flat/po protoku, za fizicka lica?
3k mesecno? Zasto ne predjes na wireless? Za 2-3 meseca ces otplatiti kompletnu opremu na osnovu sadasnjih troskova koje imas.Dandy je napisao(la):Tja... ja na telefon i internet pretplatu zbog 'svemirske' PCM 14400 veze potrosim oko 3k dinara mesecno, a usput se i smorim maximalno (citam forum po sat vremena...).
Ma dao bih samo da moze... 🙁
Ma zato sto sam u prizemlju, pa bih morao da izvlacim sve na krov zgrade, a nisam siguran ni sta se vidi sa njega posto sam manje vise u rupi. Trenutno jos uvek cekam da li ce nesto biti sa kablovskim internetom posto svaki put kada pitam kazu bice za mesec/dva...Roy Jones Jr. je napisao(la):3k mesecno? Zasto ne predjes na wireless? Za 2-3 meseca ces otplatiti kompletnu opremu na osnovu sadasnjih troskova koje imas.
Falcon je napisao(la):ADSL je "kao" krenuo mada je skoro nemoguce ujuriti vezu i dobiti ga (za sada). Inace cena je 10000 dindzi za prikljucenje i DSL modem i posle svaki mesec 2700 dindzi za 256k flat. U ponudi su i 512k i 768k paketi ali su naravno i skuplji. Preskupo za nas obicne smrtnike ako mene pitas 🙁
Kad upalis drugi kanala on trosi duplo inpulse , a sate 😉Matador je napisao(la):Obzirom da je Crnoj Gori osnovni paket ISDN , znaci santis+prikljucak+instalacija i novi telefonski broj oko 160 eura sa PDV, a pritom se dobije jednokanalna konekcija ( za dva kanala trose se dupli internernet sati ), vasa ponuda adsl-a i ne djeluje tako nepristupacno. Da ne govorim o brojnim problemima i nekompatibilnostima koje se ovdje javljaju zbog cesto musicavih santisa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari