Šta je novo?

ADSL u Rakovici

Zna li neko kada ce biti?

Ja sam na broju 351xxxx, podneo sam zahtev i sad cekam Telekom da instalira opremu. :mad:

I mene zanima.
I ja sam na broju 351-xxxx, centrala Miljakovac.

evo ja cu da vam pomognem pitajte ovog usera jer chovek ima vezu od 20Mbps sa Telekomom pogledajte mu postove ;)

Poslednja izmena:
Maximus10 je napisao(la):
I mene zanima.
I ja sam na broju 351-xxxx, centrala Miljakovac.

Maximus, znas li mozda koje su jos centrale aktuelne u Rakovici? Ili jos bolje ako zna neko kakav sajt gde se moze proveriti kojoj centrali pripada odredjeni broj.

Kada sam uzimao novu liniju (ovu 351) majstori su mi rekli da je centrala na Miljakovcu. Ja sam u Rakovici, kod Premijera, pa mi je nekako nelogicno da mi je centrala na Miljakovcu. Ima valjda neka bliza???

Salko Dinamitas je napisao(la):
Maximus, znas li mozda koje su jos centrale aktuelne u Rakovici? Ili jos bolje ako zna neko kakav sajt gde se moze proveriti kojoj centrali pripada odredjeni broj.

Kada sam uzimao novu liniju (ovu 351) majstori su mi rekli da je centrala na Miljakovcu. Ja sam u Rakovici, kod Premijera, pa mi je nekako nelogicno da mi je centrala na Miljakovcu. Ima valjda neka bliza???

Ako su ti majstori rekli da je centrala Miljakovac onda najverovatnije jeste, jedino sto mi pada na pamet je centrala Zarkovo, mada koliko znam ljudi na toj centrali imaju uslove za ADSL sto znaci bi i ti trebao da imas ako si na njoj.
Najbolje je da pozoves Telekom i da pitas koja je tvoja centrala (mislim da je broj 9813).

Ako i tebi i meni pocinju na 351 onda smo ista centrala, dakle Miljakovac. :)

Samo jos da je osposobe pa da uzivamo. :d

filipos je napisao(la):
I da li ima nekih informacija u vezi sa ADSL-om u Rakovici????

I ja sam na 351

Nema nista konkretno novo. Na onoj ES temi koju sam linkovao se prica da je april-maj termin za nasu centralu. A sve to moz' da bude al' ne mora da znaci.

BTW, meni je uz telefonski racun stigla ponuda za ISDN.

I meni je stigla ponuda za ISDN jos pre tri meseca ja sam na Vidikovcu 2331-xxxx.
Koliko sam cuo tek krajem godine doci ce ADSL u nase krajeve

rajaI je napisao(la):
I meni je stigla ponuda za ISDN jos pre tri meseca ja sam na Vidikovcu 2331-xxxx.
Koliko sam cuo tek krajem godine doci ce ADSL u nase krajeve
Na Vidikovcu imas mnoooogo bolju varijantu: PTT KDS i SBB kablovski internet... a sto se tice centrala, koliko ja znam > na teritoriji opstine Rakovice postoje dve "telekomove" centrale: "miljakovac" i "kijevo" > na centrali "kijevo" su Vidikovac, Petlovo i Labudovo brdo a svi ostali su na centrali "miljakovac".

18.01.2006 Beograd

Miljakovac i Rakovica teže do signala

Zbog radova na mreži, sutra od 22 do 24 časa biće prekinut telefonski saobraćaj pretplatnicima na centrali Miljakovac, čija je numeracija brojeva od 3510000 do 3519999, zatim od 3580000 do 3599999, od 3050000 do 3059999 i od 3537000 do 3537999. Korisnici koji su povezani na centrale Rakovica 2 i Rakovica 3 teže će uspostavljati veze zbog otežanog rada centrale. Dok traju radovi u prekidu će biti i sistem prenosa Čukarica - Miljakovac.

Mozda nam uvode ADSL. :banana:

Poslednja izmena:
Skoro sam trazio da provere imam li mogucnosto za ADSL i rekli su da nema do daljeg. Trazio sam za dva broja u Rakovici, jedan pocinje sa 358..... a drugi 2561..... i odgovor je bio isti za oba broja.

dbg je napisao(la):
Na Vidikovcu imas mnoooogo bolju varijantu: PTT KDS i SBB kablovski internet... a sto se tice centrala, koliko ja znam > na teritoriji opstine Rakovice postoje dve "telekomove" centrale: "miljakovac" i "kijevo" > na centrali "kijevo" su Vidikovac, Petlovo i Labudovo brdo a svi ostali su na centrali "miljakovac".

Gde je bolji KDS od ADSL-a?Ja imam KDS.Malo je bolji od dial-up-a.Jos je test faza pa puca svaki cas

Jedno pitanje nevezano za ADSL...

Da li neko zna dokle je najdalje dogurao SBB sa kablovskom televizijom i internetom na potezu pilota Mihajla Petrovica-Skojevska-Crnojevica-Visevacka?

Znam da taj deo Rakovice dele SBB i IKOM. Otprilike od Kosutnjaka je krenuo IKOM a od pilota M.P. SBB. Pa me zanima gde su se susreli tj. razgranicili?

Definitivno nema nista u skorije vreme. :crash:

Pitao sam majstore koji su mi instalirali ISDN i oni nemaju pojma da se bilo sta radi.

Poslao sam i poruku Beotelu (kod kojih sam prijavljen za ADSL) da li ima nekih novosti za centralu Miljakovac - nema.

Pripoveda se da ce instalirati opremu krajem februara mada nista zvanicno.

ја сам за то да обележимо крај фебруара а да уместо ватромета и петарди накупујемо гранате и минобацаче па да славимо са драшком петровићем :eyebrows:

drgrozozo je napisao(la):
ја сам за то да обележимо крај фебруара а да уместо ватромета и петарди накупујемо гранате и минобацаче па да славимо са драшком петровићем :eyebrows:

Podrzavam :smoke:

Inace cuo sam da u nasoj centrali (Miljakovac) postoji nekoliko tih portova za ADSL ali su oni prema prvoj verziji koju sam cuo, samo za neke ljude iz Telekoma, a po drugoj za mamine i tatine sinove.(sto mu dodje isto)

Maximus10 je napisao(la):
Podrzavam :smoke:

a po drugoj za mamine i tatine sinove.(sto mu dodje isto)

I mi smo necija deca... :d :p :S:

Javlja Beocity...

Postovani,

Ovu postu ste dobili jer ste u grupi korisnika za koje nismo sigurni da
posedujemo tacnu informaciju u vezi pripadajuce centrale za Vas
Beogradski broj telefona:

(011) xxx-xxxx

Iz izvora u Telekomu saznajemo da se uskoro ocekuje mogucnost
instalacije BeocityNet ADSL prikljucaka na preostalim Beogradskim
centralama i isturenim stepenima. Kako nam Telekom nije uvek - a posebno
ne tokom prosle/2005. godine vracao tacne informacije o centrali i
podcentrali (popularnog naziva Istureni stepen) na kojoj se nalaze
prikljucci korisnika, popunjavanjem nove prijave za ispitivanje
tehnickih mogucnosti instalacije, stara prijava bice zanemarena a nasa
baza odgovora Telekoma dopunjena tacnim informacijama. Sa takvim
podacima odmah sa pocetkom aktiviranja ADSL usluga i u Vasoj okolini
bicemo u mogucnosti da Vas o tome obavestimo.

E sad, djavo ce ga znati da li je ovo samo refresh baze korisnika Beocity-ja ili se stvarno nesto radi. BTW, meni je ovo stiglo za broj sa prethodne lokacije na kome sam imao mogucnosti jos pre godinu i kusur dana tako da mi lici samo na refresh baze podataka. Al' da vidimo...

i ... i dalje nema informacija? ja imam KDS, jeste da je test faza, ali meni to ne odgovara ... resio sam hocu da predjem na ADSL ali nasha centrala na miljakovcu je ionako dugo cekala da svi dobiju brojeve sa 351 . tj dosta ljudi su i dalje na starim brojevima 59 ... tako da tesko da ce instalirati ADSL dok ne digitalizuju sve ostale.
nego ljudi koji su ranije imali dvojnika, ja mislim da oni nece moci da dobiju ADSL jer su na PCM-u ... tj mozete lako to da proverite, pitajte da li vam je direktna linija, i ako moze ISDN, onda ce moci i ADSL . btw ja imam 351 broj vec 5god, preko veze :D sad cu da iscimam vezu da pitam da li moze da mi sredi taj ADSL ako vec postoji za neke juzere :)

nemanja_scg je napisao(la):
nasha centrala na miljakovcu je ionako dugo cekala da svi dobiju brojeve sa 351 . tj dosta ljudi su i dalje na starim brojevima 59 ... tako da tesko da ce instalirati ADSL dok ne digitalizuju sve ostale.

Nema to nikakve veze. Nemas centralu u gradu (osim centrale Centar na 32-xx-xxx) koja je 100% digitalizovana. Pa opet sljaka ADSL. Nije kod nas nista manja digitalizacija nego recimo na Vozdovcu koji moze na ADSL. Gledao sam na belim stranama...u mojoj ulici je procenat pretplatnika na staroj 58 centrali svega 18.5%.

sad cu da iscimam vezu da pitam da li moze da mi sredi taj ADSL ako vec postoji za neke juzere :)

Ajd pitaj vezu da li se uopste nesto radi na centrali i da li postoji sansa da bude nesto i za ostale makar do leta?

ae vazi, pitacu u svakom slucaju jer i meni sad treba. nisam se interesovao jer imam kabal od novembra, ali sad sam resio da ga menjam. jesam se interesovao pre jedno godinu dana, ali tad nije bilo nikakvih mogucnosti sigurno, ali mozda se nesto promenilo.
ae pitacu ovih dana, moram samo da ga nagazim i da onda on tamo juri dalje, jer nema ni on sad informacije, vec mora i on da pita, ali njemu ce odgovoriti, za razliku od nas ;)

Hvala. :)

Јел' има неко нових информација о централи Миљаковац? :wall: :wall: :wall: Овај dail-up уби :bottle: :bottle: :bottle:

dbg je napisao(la):
Jel to tacno, koliko sam ja obavesten u posti u ulici "Sretena Mladenovica" na Labudovom brdu postoji centrala za brojeve 25xx, a ona u Zarkovu je za
23xx i 25xx, a koliko znam vecina na Labudovom ima brojeve koji pocinju sa 23xx

Ako gresim, reci :bottle:

Nazad
Vrh Dno