Maximus10 je napisao(la):I mene zanima.
I ja sam na broju 351-xxxx, centrala Miljakovac.
Salko Dinamitas je napisao(la):Maximus, znas li mozda koje su jos centrale aktuelne u Rakovici? Ili jos bolje ako zna neko kakav sajt gde se moze proveriti kojoj centrali pripada odredjeni broj.
Kada sam uzimao novu liniju (ovu 351) majstori su mi rekli da je centrala na Miljakovcu. Ja sam u Rakovici, kod Premijera, pa mi je nekako nelogicno da mi je centrala na Miljakovcu. Ima valjda neka bliza???
filipos je napisao(la):I da li ima nekih informacija u vezi sa ADSL-om u Rakovici????
I ja sam na 351
Na Vidikovcu imas mnoooogo bolju varijantu: PTT KDS i SBB kablovski internet... a sto se tice centrala, koliko ja znam > na teritoriji opstine Rakovice postoje dve "telekomove" centrale: "miljakovac" i "kijevo" > na centrali "kijevo" su Vidikovac, Petlovo i Labudovo brdo a svi ostali su na centrali "miljakovac".rajaI je napisao(la):I meni je stigla ponuda za ISDN jos pre tri meseca ja sam na Vidikovcu 2331-xxxx.
Koliko sam cuo tek krajem godine doci ce ADSL u nase krajeve
dbg je napisao(la):Na Vidikovcu imas mnoooogo bolju varijantu: PTT KDS i SBB kablovski internet... a sto se tice centrala, koliko ja znam > na teritoriji opstine Rakovice postoje dve "telekomove" centrale: "miljakovac" i "kijevo" > na centrali "kijevo" su Vidikovac, Petlovo i Labudovo brdo a svi ostali su na centrali "miljakovac".
drgrozozo je napisao(la):ја сам за то да обележимо крај фебруара а да уместо ватромета и петарди накупујемо гранате и минобацаче па да славимо са драшком петровићем :eyebrows:
Maximus10 je napisao(la):Podrzavam :smoke:
a po drugoj za mamine i tatine sinove.(sto mu dodje isto)
nemanja_scg je napisao(la):nasha centrala na miljakovcu je ionako dugo cekala da svi dobiju brojeve sa 351 . tj dosta ljudi su i dalje na starim brojevima 59 ... tako da tesko da ce instalirati ADSL dok ne digitalizuju sve ostale.
sad cu da iscimam vezu da pitam da li moze da mi sredi taj ADSL ako vec postoji za neke juzere![]()
Jel to tacno, koliko sam ja obavesten u posti u ulici "Sretena Mladenovica" na Labudovom brdu postoji centrala za brojeve 25xx, a ona u Zarkovu je zadbg je napisao(la):Na Vidikovcu imas mnoooogo bolju varijantu: PTT KDS i SBB kablovski internet... a sto se tice centrala, koliko ja znam > na teritoriji opstine Rakovice postoje dve "telekomove" centrale: "miljakovac" i "kijevo" > na centrali "kijevo" su Vidikovac, Petlovo i Labudovo brdo a svi ostali su na centrali "miljakovac".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari