Šta je novo?

ADSL u NS?

• Začetnik teme Začetnik teme Tiger
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tiger

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2003
Poena
619
Dakle, ima li novih informacija o početku uvođenja ADSL-a u NS?

Neki dan sam svratio u Eunet, pa mi rekli da će biti tek krajem maja? :trust:

pa tako to ide prvo krajem marta sad krajem maja kad dodje kraj maja reci ce krajem jula i tako dalje 🙂

oko nove godine su rekli u aprilu, sad aprilili... ne verujem dok ne vidim i kraj...
izgleda da cu morati da se ponovim za bolji isdn modem, dobijam ospice od netmoda...

ako bude do septembra bice :bottle:
danijel00 je napisao(la):
dobijam ospice od netmoda...
sreca pa ja svoj ne moram da koristim inace mi sam telefon u zadnja tri dana skoro da nije radio 😡

tako da tek jesenas :smoke:

Meni se svi zale da kad pricamo fonom od kako imam isdn stalno nesto prekida itd... a to kako mi se konekcija zapuca da ne pominjem... i sad da pljunem 50eu za isdn modem i onda jos ko zna koliko ako jednog dana dobijem adls |>

danijel00 je napisao(la):
Meni se svi zale da kad pricamo fonom od kako imam isdn stalno nesto prekida itd... a to kako mi se konekcija zapuca da ne pominjem...
pa da, tako radi taj ISDN i kod mene. znaci malo malo pa se NetMod resetuje jer izgubi vezu sa centralom, a taj prekid ponekad traje i pola dana.
ako ADSL bude radio blizu ovome nek ga prodaju nekom drugom jer meni sigurno ne treba....

u daaaaa....... a taj wireless net sto koristis je mnooogoo bolji :d LOL Ajde da razumem da ne mozes da uradis nista po pitanju Telecoma, ali brate vas net mozete da sredite 🙂 Ili je mozda telecom kriv i za to ? 🙂

PS. Salim se malo 😉

gx-x je napisao(la):
u daaaaa....... a taj wireless net sto koristis je mnooogoo bolji :d LOL Ajde da razumem da ne mozes da uradis nista po pitanju Telecoma, ali brate vas net mozete da sredite 🙂 Ili je mozda telecom kriv i za to ? 🙂

PS. Salim se malo 😉
Nemoj da se salis.
Ako hoces da vidis kako nas net radi, javi mi se na PM.

bio sam kod zileta brdo puta, znam kako vas net radi...kad radi super je, samo sto cesto ne radi....

to je jako moguce, znas njega "de da se cimam...ma bole me" 😀

Nazad
Vrh Dno