Šta je novo?

ADSL u Kotežu

Corey

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
Zanima me da li je neko imao iskustva sa nekim provajderom u Kotežu,zanimam me jer uskoro treba da se pretplatim.

-=crusader=- je napisao(la):
kod moje drugarice u kotezu sezam jako lepo radi, doduse ona nije zahtevna previse znaci surf, povremeni dl i mail...
Analogno Digitalna Sez... Linija :D :D

kod moje drugarice u kotezu sezam jako lepo radi, doduse ona nije zahtevna previse znaci surf, povremeni dl i mail...

Kako joj pocinje broj telefona, prva 3 broja?

Od kad u kotezu postoji adsl??? Jel si ti siguran da ona nije da dial-upu?

Ajde majke ti obraduj me da jeste stvarno u Kotežu, pa da se i ja u Krnjači veselim ADSL-u... :D

Juče je puštena i centrala u Krnjači,tako da je (valjda) ceo Kotež dobio uslove.

Corey je napisao(la):
Juče je puštena i centrala u Krnjači,tako da je (valjda) ceo Kotež dobio uslove.

Da, samo slepci se nisu potrudili da prosire kapacitete obicnih parica, da ljudi koji jos uvek imaju stare brojeve na 7 (a ima ih) mogu da dobiju digitalne, a ja moram po 100-ti put da saljem zahtev za skidanje sa pcm-a smrdljivom telekomu... nadam se da me ovog puta nece kulirati kao prethodnih 7 :S:

Zvanje telefonom neće ništa rešiti,pušku na rame i u hq telekoma :d

btw čim nekom bude pušten protok neka kaže iskustva sa tim provajderom.

ADSL za KOTEZ

Da li neko zna koliko se ceka za ADSL u kotezu na centrali CENTRALA: TD DUN/*CSND Krnjača. A rekli su mi kada sam zadnji put bio kako stoji moje stanje da su 14.08.2006 pslali telekomu moj nalog na realizaciju pa ako je neko upoznat sa tim cekanjim koliko to obicno traje ja sam cak i rezervaciju platio 850 dinara. Pozdrav

Poslednja izmena:
Videćeš kada stigne,ja sam uplatio isto 14-og samo kod Beotela,videćemo kako će sve da prođe.

Poslednja informacija koju ja imam je da je telekom odradio svoj deo, ceka se samo jupak...

ako se ne varam... "jugoslovenske paketske komunikacije" i valjda su deo telekoma il tako nesto... nisu dugo menjali ime :)

trebalo bi da je jupak glavni i odgovorni za telekomov internet

meni su to u telekomu objasnili na sledeci nacin: "mi smo svoj deo oko prikljucenja odradili, dobili ste signal, sad samo jos da jupak pusti konekciju"... i stvarno, imam adsl signal, al ne mogu da se konektujem kod provajdera...

Poslednja izmena:
Ja sam se prijavio za ADSL pre 10dana Neobee neta i u roku 5 dana sam dobio adsl i to u krnjaci na 3 km od poste kod auto cacka. net radi savrseno a i tehnicka podrska je ekstra:) :)

radi ko lud dobijes net u roku 6 dana a i najeftiniji je i naravno u kotezu
:p

Poslednja izmena od urednika:
U ponedeljak mi stiže adsl,čekao sam 8 dana ali je došlo do greške oko opreme za adsl pa nije radilo.Beotel je u pitanju,javljam vam utiske.

I ja sam kod Beotela uplatio i javili su mi da je Telekom ukljucio liniju ali jos nista od toga.Rekli su da su obavestili Telekom o toj gresci i da ce biti uklonjena u Ponedeljak.Nadam se da ne lazu.

ja sam takodje imao problem (sezam), tj. morao da sacekam par dana da osposobe od trenutka kad sam dobio signal, ali radi vec tri dana...

Mene sazam zavlaci vec skoro mesec dana. Prvo su me zvali 4.08.2006 da pitaju da li sam jos zainteresovan ja kazem da i dodjem sutradan i uplatim rezervaciju 850 din. kazu pre ce da bude gotovo. Odem 15.08.2006 da proverim kako napreduje oce li skoro oni kazu 14.08.2006 je otisao tvoj nalog za instalaciju telekomu i javicemo ti mi. Otisao sam i 25.08.2006 da vidim da li se ista maklo ona tamo sto radi kaze bice do kraja meseca gotovo zato sto vas ima previse za kotez i kao usput tvoja prijava j otisla 11.08.2006 a pre toga mi rekli 14.08.2006 i sada samo cekam da prodje avgust i da me nezovu pa da osem da im uputim par LEPIH reci. Moja preporuka ako oces sezam nikako u SezamPro bilo gde drugde samo ne kog njih zato sto ni oni sami neznaju sta rade. Pozdrav

"ima vas previše za kotež"
koja laž

A da li je moguce da ja sada posto sam otisao prvo kod sezam promenim provajder i odem kod nekoga drugoga.

Nazovi ih pa pitaj da li možeš da raskineš ugovor.

Poslednja izmena:
Danas sam dobio e-mail od njih da mogu da dodjem po opremu. A pre toga sam im uputio par reci preko e-mail-a. Tako da sutra idem po ruter.

Ja sam isto dobio ali koliko me je zaludeo nisam posećivao bench :d
čekanje 8 dana
isp beotel
paket 256
dl speed oko 25-6

Vrh Dno