Šta je novo?

ADSL Spliter NS?

• Začetnik teme Začetnik teme one1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

one1

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2009
Poena
319
Gde ima u Novom Sadu da se kupi adsl spliter?
Zvao sam win win i tehnotronik i oni nemaju...ponestaje mi ideja..
Hvala:bottle:

Zvao sam i pinsoft i ITC ni oni nemaju...
Da li je moguce da ga nigde nema?

Poslednja izmena:
a da vidis kod svog adsl provajdera?

0214774032 nesto preko 100din kad sam poslednji put gledao

Ako nije tajna, šta će ti 2 splitera? Za jednu liniju je dovoljan jedan spliter.

a ako imas tri aparata na toj jednoj liniji 🙂
da sad ces da kazes pa neka stavi splitter na pocetka linije. mozda kablovi idu kroz zid i covek ima samo uticnice za telefon, sad treba da razvaljuje zid da stavi splitter na pocetak linije 🙂

"...to su opasne frekvencije!..." 😀
Ma ok, ako je tako...našao sam neke u Grappolu u BG, ali to nije isplativa varijanta.
Biće u MediaArt-u u NSu sledeće nedelje - opet cena 450 din. (Tel-Fax: +381 21 504034 Tel: +381 21 4748092)
@milika: Problem je ako ima dva tel. broja i tri telefona 🙂

Ako te ne mrzi idi na Najlon subotom, skoro uvek moze da se nadje poneki spliter. Tamosnji romski distributeri obicno nemaju pojma sta je u pitanju pa se mozes nacenkati za jako sitne pare.

a ako imas tri aparata na toj jednoj liniji 🙂
da sad ces da kazes pa neka stavi splitter na pocetka linije. mozda kablovi idu kroz zid i covek ima samo uticnice za telefon, sad treba da razvaljuje zid da stavi splitter na pocetak linije 🙂

Upravo tako...imam 3 aparata na jednoj liniji i trebalo bi mi jedno 30 metara kabla i 2 busenja kroz debele zidove, tako da mi je jeftinija i jednostavnija varijanta da kupim 2 splitera...
Pozzzzz

Nazad
Vrh Dno