Šta je novo?

ADSL savet

pepsi

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2009
Poena
310
imam problem,prijavio sam u Telekomu za ADSL,cekam nesto vise od mesec dana,i sad sam hteo da se prijavim za Neobnet,ne znam sta da radim,koji su bolji i brzi, da li je to uopste ista firma,jer su mi iz neobneta rekli da moram iz telekoma da se odjavim da bi se kod njih prijavio!

Telekom je najbolji ADSL operater (samo su malo neozbiljni oko tog prijavljivanja i dobijanja usluga, a i može im se) dok je Neobee najgori ili jedan od najgorih.

Posle PTT-a :p.

Zezam se, svi koji rade kvalitetno su dobri :). Neobee nije medju njima :).

da ka i ja sto sam ceko 3 meseca....i prebacio se na kablovski i dobijo istog dana kad je i podnet zahtev.....

Nemoj se prebacivati! Iz iskustva mojih poznanika ti to pricam.
Oni su bili prijavljeni na Telekom, a posle su se prijavili na neki lokalni provajder.
E taj lokalni provajder ih je obavestio da su dobili adsl ali se moraju odjaviti iz Telekoma, sto su i ucinili isti dan. Posle jedno dva sata lokalni provajder ih zove da vise nemaju slobodan port, tj. da je odjednom nestao :-D.
Zato - ako si se prijavio na Telekom, drzi se njega, i ja sam cekao tri meseca, al neka, ja ne rizikujem!

Pa pri odjavljivaju treba da trazis migracioni kod i sa njim odes kod drugog provajdera....a tako port ostaje tvoj i u tvojim rukama..... ako ti ga uzmu zakonski mozes da ih gonis

Pa pri odjavljivaju treba da trazis migracioni kod i sa njim odes kod drugog provajdera....a tako port ostaje tvoj i u tvojim rukama..... ako ti ga uzmu zakonski mozes da ih gonis

MIK dobijas samo ako si vec njihov korisnik.

Mic mora da ti da bilo koji provajder, i mozes da ga promenis kad oces. Jedino ako negde si potpisao u ugovoru da ugovor ne moze da se raskine u narednih 3,6 (sta vec) meseci. Ali i tad ako platis ineternet za te meseci si slobodan

Vrh Dno