Šta je novo?

ADSL Rakovica(Miljakovac)

Maximus10

Slavan
Učlanjen(a)
05.07.2005
Poena
309
Ima li nade da ADSL uskoro zazivi u ovom delu grada?
Bilo kakav info bio bi od koristi.

P.S. Kako da proverim koja je moja centrala na sajtu Telekom-a?

do polovine sledece godine nema nista od adsl-a na miljakovcu i miljakovcu II,tj.svim delovima grada koje pokriva centrala miljakovac u borskoj ulici.
isdn moze ako imas vezu!!mislim vezu!! :eyebrows:
bilo je o toj temi price pre mesec dva ovde na forumu.

Poslednja izmena:
To sa centralom na Miljakovcu je malo cudno. Npr. cela moja zgrada je do pre jedno 4-5 meseci bila na ovoj prastaroj 595-xxx centrali. Tada je negde oko 40% stanara dobilo od Telekoma obaveshtenje da im se meanja broj, i u roku od 20 dana im je dodata trojka ispred 595 i uvedena digitalna centrala. E sad, dosta nas iz iste zgrade nije bilo te srece, i ostali smo i dalje na ovom analogniom krshu! Mislim, uopshte mi nije jasnu u chemu je fora, a jedino sto mi pada na pamet je da smo mi koji nismo dobili trojku ispred mozda dvojnici pa ih je bash mrzelo da nas prebacuju.

Inace, sto se tica kabla, kod mene u zgradi je kablovska TV uvedena josh pre par godina a distributer je KDS Miljakovac i neka firma, valjda Azolvedjo ili tako neshto. Sam TV prijem je relativno ok, ali kablovski net naravno niko nije ni pominjao. Mene zato interesuje postoji li neki nacin da se prebacim na recimo SBB i da preko ovih postojecih instalacija nekako dobijem kablovski net?

drljaca je napisao(la):
do polovine sledece godine nema nista od adsl-a na miljakovcu i miljakovcu II,tj.svim delovima grada koje pokriva centrala miljakovac u borskoj ulici.
isdn moze ako imas vezu!!mislim vezu!! :eyebrows:
bilo je o toj temi price pre mesec dva ovde na forumu.

Znaci dobicemo ADSL kad ostali budu komunicirali telepatski!

P.S. Centrala Miljakovac je u miljakovackoj posti ako ne gresim?

ovako
sto se tice brojeva to neznam sta se desava,znam da ovi kojima je dodata 3 idu preko zarkovacke centrale.
sto se tice sbb oni su uveli u naselju zmajevac(miljakovac3) svoju mrezu i neznam kako to tamo ide.
meni recimo ide preko puta terase kabl na banderi i nemogu da se ukacim jer treba polovina zgrade da da potpis.a kad imas "alzovedjo" to niko nece.
jos nesto,pre 3 god.je postin "kds"isao i skupljao pretplatu nonakon tri godine i uplacenih para nista od ptt kds-a.dosli su negde oko ul.nikole marakovica br5 i tu stali.
so se tice "alzovedja"oni su na sajmu "sat"-a u hotelu jugoslavija prezentovali najmoderniju opremu za kabl u srbiji,e sad jeli njihova to neznam.za sad su totalno sit.i ako ne ubace tu opremu i dalje ces na njihovom kanalu gledati logo win98.i nista od net-a..........

@Maximus10
tacno tako kako si napisao,ne gresis.

ako hocete net preko wireless-a evo vam mesto gde se mozete raspitati
http://www.bgwireless.net/news.php

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno