Šta je novo?

ADSL NS, EUnet "poceo"

nIce Cream

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
650
Postovani,

obavestavamo Vas da ocekujemo da ce Telekom Srbija uskoro obezbediti
tehnicke uslove za realizaciju ADSL servisa u Novom Sadu.

Svi korisnici koji su zainteresovani mogu da dodju u EUnetove prostorije u
Novom Sadu, ulica Grckoskolska 7, kako bi potpisali ugovor i time iskoristili
promotivne uslove koje nudimo.

Odmah po prispecu informacija iz Telekoma Srbija, pokrenucemo proceduru za
ispitivanje postojanja tehnickih mogucnosti za realizaciju Vaseg ADSL
prikljucka. Bicemo slobodni da vas kontaktiramo po dobijanju novih
informacija iz Telekoma Srbija.

Na nasoj prezentaciji http://www.EUnet.yu mozete naci uvek aktuelne
informacije o EUnetADSL servisu i pogodnostima ponude usluga koje pruzamo
svojim korisnicima.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije,
molimo vas da pozovete nasu poslovnicu u Novom Sadu, ulica Grckoskolska 7,
na telefone 021/420-030 i 021 420-031 u vremenu od 08.00 do 20.00 ili da
se obratite nasem Call centru svakog dana od 00.00 do 24.00 sata, na
telefon (011) 330 5633 ili putem e-maila: [email protected]

EUnet Vam zeli prijatan dan i dobre veze!

Da li da odem i da potpisem ugovor, tj. platim :d??

Pozdrav

Nemogu da se otmem utisku da je ovo cisto kopiranje
nastupa koji je imao Sezam kad je uvodjenje ADSL-a
krenulo u Beogradu.
Zovu te da im das pare a onda cekas, i cekas, i cekas...
Moj savet bi ti bio da malo popricekas i vidis kako ce
ostali provajderi da nastupe. Za davanje para uvek ima vremena.
U svakom slucaju zelim ti (i svima u NS) da ga dobijete sto pre.
:wave:

Poslednja izmena:
Mislim da je već neko napisao da ADSL treba u NS-u da krene tek negde, čini mi se, septembra, oktobra, pa bi mi sad lepo trebali da damo keš i popričekamo par meseci SUPER, čim pre.

Eh Sivi, to shto je "neko" napisao da krece od septembra nije uopshte bitno, to nije sigurno, to su obichna "narodna verovanja"... 😀

A ja cu ovog puta da budem optimista pa da kazhm YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KONACHNOOOOOOOOO i odo da proslavim!!! :bottle: :bottle: :bottle:

Eh, da smo mi u vojsci slavili svaki put kada bi neko najavio skraćenje, mi se ne bi ni treznili.
Jedva čekam da i ja u Čačku dobijem ADSL, ali sumnjam da će to biti za manje od dve godine, ako bude i tada. Niko mnogo ne šljivi unutrašnjost.

morbius je napisao(la):
Jedva čekam da i ja u Čačku dobijem ADSL, ali sumnjam da će to biti za manje od dve godine, ako bude i tada.

Pa vi imate vašega Velju.
Ubedite ga da je ADSL u Čačku "kapitalna investicija od ključnog značaja za demokratski razvoj i evropske tendencije ove naše zemlje" , i eto vam rešen problem. 🙂

kako moze neko da krene sa adslom kad nisu instalirana adsl oprema po centralama 🙂
Znaci vec jedno 3-4 meseca mi masa govori kako u NS-u ima mighty "adsl" a kad je pitam a gde ste to videli? "neobee sajt" lol stupid...

Pa oprema verovatno vec jeste instalirana, sad je samo pitanje kada ce telekom da se smiluje. A to verovatno zavisi od toga koliko gde ima interesenata.

ja sam otisao kod njih u kancelarije i prijavio se ..potpisuje se kao neki "pred ugovor" i nista se neplaca...rekli su da cu biti blagovremeno obavesten kada adsl krene pa da dodjem i potpisem konacan ugovor.
e sad mene zanima kako eunet adsl radi u beogradu?

nfo za sve koji se interesuju za aDSL u NS:

telekom je jos uvek u fazi testiranja usluge, i ima podosta problema, jer iz nekog nepoznatog razloga, svaki put kad krenu da "pustaju" aDSL ka NS, "ispadaju" udaljene centrale u Beogradu (Zvezdara, Krunski venac...) tako da dok to ne rese... ne morate zuriti...

Sale99 je napisao(la):
nfo za sve koji se interesuju za aDSL u NS:

telekom je jos uvek u fazi testiranja usluge, i ima podosta problema, jer iz nekog nepoznatog razloga, svaki put kad krenu da "pustaju" aDSL ka NS, "ispadaju" udaljene centrale u Beogradu (Zvezdara, Krunski venac...) tako da dok to ne rese... ne morate zuriti...
Ne znam samo sto nisam iznenadjen

:wall:

ma ispadaju im centrale jos od januara...sve strucnjaci, a oprema polovna...

evo, dobio sam i ja e-mail od sezama (napokon)

rdačan pozdrav,Konačno su se stvorili uslovi da započnemo fazu realizacije ADL priključka za koji ste se prijavili na našem sajtu www.sezampro.yu - vreme je za sledeći korak.Na osnovu preliminarnih ispitivanja Vaš telefonski priključak se nalazi na centrali na kojoj Telekom završava instalaciju potrebne opreme, i zato vam se obraćamo sa ponudom za rezervaciju Vašeg ADL priključka.ADL do sadaDa podsetimo, ADL je počeo u Beogradu poslednjih dana januara 2005. i to za ograničen broj korisnika sa centrala na kojima je Telekom Srbija instalirao potrebnu opremu. Sredinom maja 2005. Telekom je završio i prva proširenja kapaciteta u Beogradu i započeo instalaciju u Novom Sadu i Nišu.SezamPro je iskoristio svaku mogućnost koja je stvorena da ADL ponudi pod najpovoljnjim uslovima - od promotivne besplatne uspostave servisa koja uključuje svu potrebnu opremu na vašoj strani do niza paketa koji pokrivaju najširi spektar potreba korisnika po cenama koji ovaj servis čine izuzetno atraktivnim. SezamPro je već nakon 2 meseca stekao više od hiljadu zadovoljnih korisnika, postao najveći ADL provajder i jedini zakupio dalje kapacitete za širenje ADL-a.Ovakav rast nam je omogućio i prvo trajno smanjenje cene jednog od najpopularnijih paketa SezamPro ADL Basic 256 tako da korisnici sada za samo 1.299 din mesečno (sa uključenim porezom) mogu da uživaju sve prednosti brzog i kvalitetnog Internet pristupa.Šta i kako dalje?Planovi Telekoma za ugradnju neophodne opreme konkretno u centralama u Novom Sadu za sada su vezani za Septembar mesec 2005. uz interna očekivanja da radove završe i ranije.Mi smo završili naš deo posla - svi potrebni kapaciteti na našoj strani su obezbeđeni kao i oprema za priključak u vašem stanu/firmi.Kada i Telekom dovrši svoj posao, dalja procedura će se odvijati na sledeći način:istog dana kada dobijemo informaciju da su radovi u Novom Sadu završeni, predaćemo zvanični zahtev Telekomu Srbija za ispitivanje tehničkih mogućnosti vašeg telefonskog priključka.ukoliko ne bude lokalnih tehničkih prepreka (niste dvojnik, priključak je direktan) posao je praktično završen i Telekom samo treba obaviti fizičko priključenje ADL opreme na vaš telefonski priključak, čime odmah dobijate brzi Internet pristup.Kako ste prijavu već poslali, za vas će važiti svi promotivni uslovi koji uključuju uspostavu servisa bez ikakvih troškova sa vaše strane.Iako nismo u mogućnosti da u ime Telekoma odredimo precizno rok završetka radova u Novom Sadu, a uz želju da na neki način nadoknadimo neugodnost da za ovaj savremeni način pristupa Internetu treba da sačekate, pripremili smo za vas posebnu ponudu koja uključuje poklon jednomesečne pretplate. Ukoliko već sada izaberete SezamPro za vašeg ADL provajdera i rezervišete priključak, obezbedićete:da budete među prvim korisnicima u Novom Sadu i da odmah po stvaranju tehničkih mogućnosti dobijete priključak koji je unapred rezervisan za Vas.da redovno plaćanje ADSL usluge počnete tek od trećeg meseca korišćenja (drugi mesec izabranog paketa dobijate besplatno ovom akcijom).da budete u velikoj porodici korisnika najvećeg provajdera kod nas sa svim prednostima koje takva pozicija puža - trajnu orijentisanost na kvalitet i najpovoljnije cene, velike kapacitete Internet linkova uz najsavremeniji optički prenos, niz atraktivnih specifičnih usluga (GetOrder, SMS, više mail naloga, plaćanje najpopularnijom i lako dostupnom karticom i mnoge druge SezamPro servise).Rezervacijom nam pomažete da izbegnemo situaciju da interesovanje prevaziđe predviđene kapacitete i da na priključak treba dodatno čekati. SezamPro je, zahvaljujući odličnoj saradnji sa Telekomom, u prilici da utiče na planove kapaciteta i urgira da se radovi na Vašoj centrali u Novom Sadu završe što pre.

Ja sam bio u EUnetu, rekli da ce mi se javiti za 2 dana... BTW, vec je proslo 2 dana 🙂

po onome sto je ranije pisano vezano za ponude provajdera, EUnet ponuda je bila jedna od najlosijih, a ko ne i najlosija (najskuplja kao i uvek...). Nadam se da su se skontali od toda....

Savet ako ocete uzimate adsl i planirate da igrate igrice preko neta ne uzimajte eunetov adsl, ja ga imam i planiram da ga promenim jer je moguce igrati samo ujutru, protok se cesto zamrzne i to zna mnogo da laguje, a jos vise nervira

Novosadjani, uzimajte samo Neobee i uzivajte. Em dobro, em najjeftinije!

jos da ga ima u NS-u bilo bi dobro 🙂

jesam li rekao jos u junu mesecu da nema nista od adsl-a?

(hint: nekoliko poruka iznad)

Poslednja izmena:
@Jovica89 i ostali:

Luka (vlasnik neobee-a) je opasan igrac, znam ga licno, ok lik ali surov u biznisu. On kad navuce dosta korisnika zavrnuce slavinu 100%. Tako je uradio i sa flatom i sa svime ostalim sto je do sada radio - navuce ljude, otvori se, ulozi u reklamu i posle prepolovi protok, digne cenu itd da bi pokrio minus u koji je usao na pocetku, pa posle malko poboljsa kvalitet ponovo i onda su ljudi u fazonu "Aha, evo ponovo radi kako treba" , a ne kontaju da radi losije nego sto je radilo u pocetku... Tako on radi biznis, nije jedini, ali neobee je mala firma, pre bi uzeo malko losiju ADSL uslugu za koju znam da ce ostati uvek tog kvaliteta koji je i bio u pocetku, nego da uzmem recimo neobee koji je strava pola godine i onda maltretiranje 🙁

@qx-x
Može biti ali ni ovi ostali nisu preterano bolji. I dalje mislim da niko ko živi u NS ne treba da calne kintu kod bilo kog od provajdera. Batalite to "besplatno uvođenje ako nam sad daš pare". Pa ti si qx-x još u junu dobio mejl od Sezama iz čega bi se naslutilo da je ADSL u Novo Sadu u fazonu "evo ga samo što nije". I? Još malo i pola godine od tada je prošlo i još uvek ništa. Kod Beotel-a je besplatno uvođenje ADSL-a po defaultu, bez obzira kada se čovek pojavi u njihovoj kancelariji i da li je pre toga na njegovoj/njenoj centrali bilo tehničkih mogućnosti.
Verujte mi na reč. Sad sam stvarno ozbiljan. Uzmite lepo tih cca 2K i dajte ih na bilo šta drugo, ali bilo šta. Nemate razloga da kreditirate ni jednog od provajdera. Nažalost, ono što sam napisao u drugom postu ovog thread-a je ipak blizu istine.
Poz.

Ja sam sezamu dao 850 dinara za rezervaciju...
Jos uvek nista a proslo vise od 3 meseca.

lol 😀 Mene su jos u Decembru 2004 zvali da mi kazu da cu u januaru dobiti probni ADSL i da od marta pocinje masovni ADSL 🙂 Iskreno, kad mi je Sezam u Junu/Julu ne secam se vise ni kada, poslao mejl lepo sam se poradovao i onda katastrofalno razocarao, a po svemu sudeci sve i da su ga uveli uzeo bi SBB cable posle svega sto sam o nasem ADSL-u procitao...(brdo ljudi na 1mbit) ne vidim ni jedan dobar razlog zasto bi uzeo ADSL ako imam mogucnosti za cable, takodje za ADSL 256 flat paket sa kvotama i deljenjem korisnika kakve su sad, ne bih za tu uslugu platio vise od 1000din i ne znam kako njih nije sramota da traze cca 2000din za tako nesto...

sto u opste gledate Sezam, sto ne vidite neke kvalitetnije ISP-ove toliko se polemike vodilo na ovom forumu o Sezamu potrazite malo i videcete da Sezam nije najbolje resenje za ADSL

Poslednja izmena:
nIce Cream je napisao(la):
Ja sam sezamu dao 850 dinara za rezervaciju...
Jos uvek nista a proslo vise od 3 meseca.
I po svemu sudeći, proći će još 3. :smash:
Nije neka kinta, ali...

qx-x je napisao(la):
ne vidim ni jedan dobar razlog zasto bi uzeo ADSL ako imam mogucnosti za cable...
Ne vidim ni ja. Verovatno zato što ga nema.🙂

qx-x je napisao(la):
ne znam kako njih nije sramota da traze cca 2000din za tako nesto...
Može im se prijatelju. Znaju da mnogi od nas nemaju alternativu. SBB i KDS su daleko od toga da pokrivaju celu teritoriju Beograda.

ganelon je napisao(la):
SBB i KDS su daleko od toga da pokrivaju celu teritoriju Beograda.

Imate i IKOM :d :d koji ce da vas pokrije bas super sa kvalitetom usluge :d

Zivim U jednom malom mestu koje se zove Ub 60km od beograda ima li kakve sanse da je adsl proradio i kod mene

Nazad
Vrh Dno