Šta je novo?

ADSL na probu do 01.04.2009

Secam se kada sam citao njihovu ponudu bilo mi je jako cudno jer je bilo dosta kontradiktornih stavki.Pospisujes ugovor na godinu dana a ako ga raskines posle 1.4 onda placas ako ne ko zna sta i tako dalje.Meni su jako sumnjivi ali dobro.Nazalsost Bg ne spada u gradove gde to moze pa nista od toga za mene ali ako je neko ovo pokusao bilo bi lepo da prenese iskustva mada verujem da ce tek od aprila da se pojavi neki topic sa naslovom nova telekom prevara.Nadam se da nece ali ipak sumnjam..
Poz

Ljudi, ja sam kod Telekoma od 27.10.2008. i u tom trenutku je isto bila akcija da dobijes modem, odaberes brzinu koju hoces i placas 1 dinar do 31.12.2008. Ali sam ja potpisao ugovor na 12 meseci. Znaci, imao sam net za dzabe ta 2 meseca, ali imam jos 10 do isteka ugovora koje moram da platim.
Poenta je da ostali provajderi treba da ponude 25% (12 / 3 = 4 ; 1/4 ugovora je dzabe, sto daje 25%) nize cene da bi ispratili Telekomovu ponudu za 12 meseci.
Sve to ukoliko se prijavite u narednih par dana. Svakim danom, procenat ustede je manji.

Secam se kada sam citao njihovu ponudu bilo mi je jako cudno jer je bilo dosta kontradiktornih stavki.Pospisujes ugovor na godinu dana a ako ga raskines posle 1.4 onda placas ako ne ko zna sta i tako dalje.Meni su jako sumnjivi ali dobro.Nazalsost Bg ne spada u gradove gde to moze pa nista od toga za mene ali ako je neko ovo pokusao bilo bi lepo da prenese iskustva mada verujem da ce tek od aprila da se pojavi neki topic sa naslovom nova telekom prevara.Nadam se da nece ali ipak sumnjam..
Poz

Pa bila je takva kampanja i za IPTV, kada su nudili mesec dana probnog perioda za dž, bez ikakvih obaveza, sem 1 dinara za priključnu taksu i montažu. Pre isteka probnog perioda je moglo da se odustane bez ikakvih obaveza i posledica, a tek po isteku probnog perioda stupa na snagu taj ugovor na 12 meseci, verovatno je takva situacija i u ovom slučaju...

ma sigurno su se oni tu ogradili nekeko,
stave dvosmisleno obavestenje pa ovo ono, dva zeza tri zeca,
nego treba otici u telekom traziti ugovor na uvid, ako je moguce i to je to,

ili ako je neko potpisao ugovor da nam ga ovde okaci,

ja cu otici danas do telekom i vidcu da li mogu da dobijem ugovor na uvid da se raspitam sta kako i ako je to ono sto svi zelimo da bude brzi net za DZ, dobro nije DZ :D, dva meseca
ja potpisujem, a posel dva meseca se vracam na SBB.

kad oni nas mogu da iskoriscavaju,
mozemo i mi njih!!!

Poslednja izmena:
To sam i ja razmisljao, meni je stiglo obavestenje uz telefonski racun, gde se jasno vidi da mozes da prekines pre 01.04... Mada, sve nesto cekam da neko da info iz prve ruke...

evo ugovora

po ugovoru posle isteka probnog perioda ne mora se nastaviti sa uslugom.

Prilozi

• 1a.jpg
    1a.jpg
    404.9 KB · Pregleda: 73
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    427.7 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Vrh Dno