Šta je novo?

adsl na 28*****

Koliko ja znam, još uvek ništa. (2831-xxx, centrala 'Denkova Bašta' Alcatel 1000 E10, nažalost istureni stepen centrale 'Konjarnik') :(
Ja sam se još u januaru-februaru prijavio, čak sam bio i uplatio kod Sezamproa, ali u međuvremenu sam uveo kablovski internet pa sam povukao uplatu.

Pozdrav

sinisamars je napisao(la):
Koliko ja znam, još uvek ništa. (2831-xxx, centrala 'Denkova Bašta' Alcatel 1000 E10, nažalost istureni stepen centrale 'Konjarnik') :(
Ja sam se još u januaru-februaru prijavio, čak sam bio i uplatio kod Sezamproa, ali u međuvremenu sam uveo kablovski internet pa sam povukao uplatu.

Pozdrav

ja trebam da se uselim 15. naselje denkova bashta,broj telefona 2830xxx(znaci to je to),***a.

kazi mi jel si ti zadovoljan kablovskim internetom,koliko se na to ceka(nema kablovska u stanu,ali ima u zgradi) i koja je cena nekog flat 256 paketa.

pozz

Poslednja izmena:
e da josh neshto.jel' svuda po gradu sbb kabal?
konkrektno ovo naselje?

Nisu sve 28* centrale iste, recimo na 288 i 289 (Konjarnik) moze, na 2831 i 2832 ne jer su to istureni stepeni... E sad ne znam da li i oni mogu da se opreme za ADSL :)

Ja sam malo iznad Denkove Bašte, prema Cvetkovoj Pijaci i kod SBB-a sam. Sad, u prinicipu sam zadovoljan za ovih 5-6 meseci, koristim 256/128 flat paket, download je gotovo uvek tu oko 30-31 kB/s. Nema javnih adresa, ali je SBB uveo neke adresne opsege na kojima se ne filtriraju portovi, odnosno, moguće je praviti servere, imati HighID na ed2k mrežama ili biti aktivan sa DC++ mrežom, iako je to manje-više eksperimentalno, dakle, nije zvanično prisutno kao opcija u okviru paketa.

Za proveru mogućnosti priključenja poseti SBB-ov forum:

http://forum.sbb.co.yu/viewforum.php?f=43

Pozdrav

E sad ne znam da li i oni mogu da se opreme za ADSL

Mogu, ali izgleda da nisu baš na vrhu liste prioriteta, obzirom da nema previše zainteresovanih za ADSL, koliko sam ja zaključio... :(

Pozdrav

sinisamars je napisao(la):
Ja sam malo iznad Denkove Bašte, prema Cvetkovoj Pijaci i kod SBB-a sam. Sad, u prinicipu sam zadovoljan za ovih 5-6 meseci, koristim 256/128 flat paket, download je gotovo uvek tu oko 30-31 kB/s. Nema javnih adresa, ali je SBB uveo neke adresne opsege na kojima se ne filtriraju portovi, odnosno, moguće je praviti servere, imati HighID na ed2k mrežama ili biti aktivan sa DC++ mrežom, iako je to manje-više eksperimentalno, dakle, nije zvanično prisutno kao opcija u okviru paketa.

Za proveru mogućnosti priključenja poseti SBB-ov forum:

http://forum.sbb.co.yu/viewforum.php?f=43

Pozdrav

thx samo josh jedna stvar,nisam neki veliki strucnjak,jel' moze normalno da se surfuje i koristi dc++?i nisi mi napisao koliko si cekao na prikljucak!

poz

Može da se normalno koristi DC i surfuje, naravno, preporučujem da koristiš neki od bandwidth control programa (NetLimiter, DU Super Controller...) kako bi mogao da prema trenutnim potrebama rasporediš protok po programu, IP adresi ili slično...

Što se tiče čekanja, bogami, ja sam čekao nekoliko meseci, prevashodno zbog lošeg priliva informacija o 'tehničkim mogućnostima', znači, mejl prepiske sa njima, može/ne može, 'biće sledeće nedelje' i slične stvari u velikim količinama. Doduše, nezgodna stvar je možda bila to što ja živim u kući, pa sam verovatno zato i čekao toliko, dok su se skupili zainteresovani u mom kraju, blabla... Verujem da je sada stvar unekoliko brža/efikasnija, mada, imaj u vidu i različita iskustva od čoveka do čoveka.... U svakom slučaju, 11.000+ postova te čeka da ih pročitaš na forum.sbb.co.yu :)

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno