Šta je novo?

ADSL i WinXP

Bojan

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Pre par dana sam dobio ADSL i naravno presrecan sam. :banana:
Ali ljudi, XP je toliko usporio da cu da poludim! :wall: Ni tv nece lepo da mi radim, stalno secka. Pomagajte ili ce biti :crash:
Pre ADSL-a je bilo ko podmazano, ali sad....

Virusi, tojanci, spyware jesi proverio?

Proverio. Nije sigurno. Jer cim sam prikljucio usb od adsl modema u comp usporio je, nisam ni bio na netu.
Jel moguce da mi adsl modem vuce resurse?!!

Neko će opet reći da je USB veza komunikacionog uređaja (ADSL/Cable) sa kompjuterom OK rešenje, ali ja mislim da je bolje ići na ethernet varijantu.
Sad... druga stvar je što je čovek prinuđen u ovom slučaju da se kači na USB, pa, eto, da se sredi to sa drajverima ili šta već, neko upućeniji će poslati 'čaršav' na tu temu.

Pozdrav

Ethernet varijanta je sigurno bolja,ali i usb moze solidno da sluzi,mislim da covek sa jednim racunarom nema potrebe za ethernet varijantom plus sto ne vidim zasto bi nakacio recimo vise virusa od nekog sa obicnim modemom.To su sve predrasude i price bez osnova...
A sto se tice tvog usporenja je li ti palo na pamet odakle se napaja adsl modem,ajde da pretpostavim da jeste,ali ne verujem da cu pogresiti ako mi se javlja da imas neko napajanje do jaja...
Demantuj me...

Covek sa jednim racunarom i te kako ima potrebu za Ethernet-om na primer u mom slucaju kada modem jednostavno NECE DA RADI pod USB-om, odnosno puca Win, o tome sam pisao. Doduse, radi se o kablovskom...

drpiga je napisao(la):
A sto se tice tvog usporenja je li ti palo na pamet odakle se napaja adsl modem,ajde da pretpostavim da jeste,ali ne verujem da cu pogresiti ako mi se javlja da imas neko napajanje do jaja...
Demantuj me...
Znaci imam neko ****** od napajanja! :banana:
Recimo, sada iskljucim jedan hard i bice bolje?!!

Pa to je moja pretpostavka,nisam rekao da imas,ti znas koje napajanje je u tvom kompu,ali kad kazes da cim si prikljucio modem racunar se usporio,sta se namece samo po sebi ono sto se i pitas :

Jel moguce da mi adsl modem vuce resurse?!!

Drajveri sine, drajveri.... nadji najnovije za modem i malo se zezaj sa opcijama, naci ces sta je u pitanju!

Nazad
Vrh Dno