Šta je novo?

ADSL i problemi sa p2p programima

Jedan Baja

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2000
Poena
620
Naime ako koristim bilo koji p2p program(edonkey, dc++ ) ili torrente(azulus,bittorent) uvek nesto nije bas kako treba.Na edonkey unreachable, na dc++ tesko pregledavam fajlove drugih,na azulus-u mi isto stojida nije sve potaman(health mi je zuti smile,ko ga koristi razumece).U sustini download i ne ide tako lose u svim tim programima, znam da je i do drugih dosta ali sta je to sto svima smeta?Iskljucio sam internet firewall conection, ikljucio zonealarm, cackao sve i svasta i ne vredi.Jel ima nesto u vezi samog modema-neki firewall ili da li ima veze nesto i do beotela kod kojih sam inace.Aj pomagajte molim vas,stvarno sam bez resenja.Operativni sistem je XP pro

To su klasicni simptomi kada nemas dinamicku ili javnu IP adresu. Kakvu adresu imas na adsl-u to ti najbolje znas.

Ako ti modem radi u routing rezimu tj ako ti NAT-uje tvoju lokalnu mrezu eto potencijalnog problema ...

Born2Kill je napisao(la):
Ako ti modem radi u routing rezimu tj ako ti NAT-uje tvoju lokalnu mrezu eto potencijalnog problema ...

Posto je oprlilike to i problem (tako nesto azureus prijavljuje,net error) kako to da resim, koja podesavanja ga menjam ako uopste to i mogu?

Greska u kucanju u gornjem postu , ne prijavljuje net error nego NAT error.
A jel zna neko koja je sifra i password za konfigurisanje asus adsl modema?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno