Šta je novo?

adsl i kablovski

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Da li neko moze da mi kaze gde je sve dostupan kablovski internet i adsl? Trebaju mi sto preciznije informacije,da znam tacno u kojim podrucjima moze da se koristi.

auh....
za ADSL mozhe samo BG sada, i to digitalne centrale...

a kablovski ima u BG nekoliko, ali iskachu SBB i PTT KDS, a ostale gradove mislim samo SBB i mozhda neke lokalne...

ako si pitao za BG... daj vishe detalja

Da, zanima me tacno u kojim delovima Beograda moze da se koristi ADSL i kablovski.Imam kablovski,ali moji me u poslednje vreme zivciraju jer pricaju da ce da se sele,pa moram da znam,jer ja bez interneta ne mogu.

opet shiroko pitanje, ali NBG ima kablovski i PTT i SBB i skoro sve aDSL, za ostatak ne bi unapred prichao... ali za aDSL opet najbitnije samo digitalna centrala, bez PCMa

IzNoGooD je napisao(la):
auh....
za ADSL mozhe samo BG sada, i to digitalne centrale...

Nije tacno da centrala mora biti digitalna. Ja sam na analognoj i imam ADSL.

Tacno, mogu i analogne ali naravno bez PCM-a i dvojnika...

ok, ne mora... ali s obzirom kako je pitanje postavljeno, dobro da sam i odgovorio 😛

Da li samo PTT pruza kablovski internet?
Inace,da li neko zna kad ce kablovski internet (kablovski uopste,ne samo preko PTT-a) biti dostupan u vecem delu Beograda,ako ne i u celom? Kako se situacija odvija cini mi se da se to nikad nece desiti,a ovi moji navalili da se sele i rekli da ih bas briga gde je brz internet dostupan jer ja se nista ne pitam.
Ko sve pruza brz internet? Ja znam samo za adsl,kablovski i wireless.Da li neko ima iskustva sa bezicnim internetom ili nekim drugim koji nisam spomenuo? Naravno opet me zanima dostupnost,a i cena bogami!

Ja tebe ne razumem. Reci lepo gde se selis i ljudi ce da ti odgovore ako znaju da li tamo ima i ako ima kakav internet sve ima i to je to...

SBB drzhi dobar deo grada, bilo kablovski - bilo wireless... cena je 1500din za 128kbit/s

ima ga chak i u Zemunu...

a da ti kazhem samo ovo: kada ti tvoji kazhu gde se sele onda se ti javi ovde i kazhi lokaciju pa ce neko vec da ti pomogne...ovako samo bezveze prichamo...pogledaj i www.verat.net za wireless pokrivene delove grada...

toliko za sada... mislim da ovde dalje prichati nema smisla...

Bolje da vise ne pricam jer stvarno jos uvek ne znam gde ovi planiraju da me premeste.Kad sve to bude bilo reseno,pitacu ako mi budu bile potrebne informacije.

Znam da sam malo vise smorio,ali jos me zanima da li je istina da neki provajderi ne dozvoljavaju koriscenje p2p programa kao i svih ostalih programa za razmenu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno