OP
OP
Panta M
Guest
obavesti me kada budes dobio adsl, jer to je po meni crni biser adsl-a u Srbiji za 2005. Potpisao si ugovor pre 10meseci, a jos nemas adsl...
Dr Leco je napisao(la):Kad sam shvatio da ne zelim vise da cekam budjavi PTT KDS da mi sprovede kablovski
net, odlucio sam da uzmem ADSL... Samo kod kog provajdera ?
Odgovor na to pitanje sam potrazio ovde na forumu...
Otisao sam u internet cafe, narucio kaficu i utukao 5 sati svog vremena prelistavajuci i citajuci sve topice u vezi sa ADSL-om kod nas.
Nakon ovog detaljnog "istrazivanja", a na osnovu utisaka korisnika na forumu, dosao sam do zakljucka da je Beotel nekako bestbuy za sada, i to iz vise razloga :
- besplatan setup
- 1.790 din mesecno za 256/64 Kbit/s
- dobra politicko-ekonomska zaledjina u vidu "Telefonije"
- veliki broj zadovoljnih korisnika ovde na forumu
- nisam nasao ni jednu ozbiljnu zamerku medju komentarima
Otisao sam u Beotel, potpisao ugovor, calnuo 1.790 din, dobio opremu i 6 dana (4 radna dana) nakon toga rodio se ADSL signal na mom Sagem modemu !!!
Od tada, vec dve nedelje, nisam imao ni jedan jedini problem sa internetom (bar za sada 🙂 )
toliko o tome...
MrBug je napisao(la):ovo za beotel mi se bas svidja , posebno je interesantna opcija parkiranja, tj da platis manji iznos ako ne koristis adsl...
da li zna neko koliko bi trajala procedura raskidanja ugovora sa mojim sadasnjim provajderom (sezampro) i potpisivanja novog sa beotel u ovom slucaju? otrilike koliko bi proslo do kada bi zvanicno mogao opet da budem prikljucen ?
Dr Leco je napisao(la):Probaj ovo :
1. Potpises ugovor sa Beotelom i dobijes njihovu opremu
2. S obzirom da ti je parica vec "ozicena", pretpostavljam da bi Beotel mogao da ti pusti signal odmah
3. S tvoje strane, razlika izmedju Zezama i Beotela bice samo u odabiru odgovarajuceg Network Connection-a,
tj. ikonici koju startujes (jedna za Beotel i jedna za Zezam)
4. Kad ti proradi Beotel (sto treba da bude odmah), ti lepo idi i raskini ugovor sa Zezamom
5. E sad ide ono glavno... S obzirom da sam cuo da prilikom raskidanja ugovora,
tehnicari mogu da uzmu i namerno ti "razvale" sta-god-vec-tu-ima-da-se-razvali,
ako ti posle raskida ugovora sa Zezamom pukne net, znas sta ti je ciniti...
Stavka br. 5 je posledica glasina koje sam cuo, nije provereno, ali treba imati u vidu....
Dr Leco je napisao(la):5. E sad ide ono glavno... S obzirom da sam cuo da prilikom raskidanja ugovora,
tehnicari mogu da uzmu i namerno ti "razvale" sta-god-vec-tu-ima-da-se-razvali,
ako ti posle raskida ugovora sa Zezamom pukne net, znas sta ti je ciniti...
Stavka br. 5 je posledica glasina koje sam cuo, nije provereno, ali treba imati u vidu....
GEOM je napisao(la):sve je dz!!! Ruter neki je 1000din, ali najbolje je da posetis njihov sajt i da sve vidis sta te zanima
E moj komso, nema nista, bar za sada, od ADSL-a. Svejedno ti je kod kog provajdera se raspitujes i proveravas kada ne zavisi nista od njih nego od telekoma, odnosno od "nase" centale filmski grad koja nema teh. mogucnosti, tacnije centrala ima teh. mogucnosti ali nema kapaciteta, a ka' ce ne zna se, sto se svodi na isto:S:.3MAJ86 je napisao(la):kod mene se izgleda ponavlja ista priča. u petak 21. X sam bio u EUnet-u i kod njih popunio onaj formular, i još uvek mi se nisu javili (ono kao, da li imam uslova ili ne). sinoć sam zvao njihovu tehničku podršku i operator mi je rekao da oni još nisu dobili odgovor od čik pogodite koga i da ne mogu ništa da mi kažu...
izgleda da sam doživotno osuđen na dialup...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari