Šta je novo?

ADSL Beotel i ASUS modem

SilentDEX

Čuven
Učlanjen(a)
01.09.2003
Poena
620
Zanima me sledeca stvar: Ostavim komp da skida preko noci nesto sa neta, konekcija pukne u toku noci :crash: E sad da li moze da se namesti (kako i gde) da se modem konektuje automatski nakon pucanja veze na net (kako bi se download nastavio)?

Na brzinu sta mi pada na pamet je ADSL Reconnect 2006. Iskren da budem nisam ga jos koristio jer nisam imao tih problema, medjutim kako su se problemi pojavili ja cu ga sigurno probati.

Poslednja izmena:
skinuo sam connection keeper, nadam se da ce mi pomoci. hvala.

ja sam imao ASUS modem i ADSL preko Beotel-a i imao sam iste probleme.
Otisao sam u Beotel i zamenio za Sagem i problemi su ostali. Posle nekog vremena su nesto radili na mrezi i problem je nesta tako da sam skoro siguran da taj problem nije do modema.

znam, nisam ni mislio da je do modema, vec me je nerviralo sto ponekad se desi da pukne veza u toku noci kada i najvise skidam. Za sada radi (nije jos pukla veza), pa ne znam da li connection keeper zapravo funkcionise.

Pa upali Connection Keeper, podesi sta treba, diskonektuj se i sacekaj malo, trebalo bi da uspostavi konekciju, meni sljaka sve kako treba.

pozdrav

Asus modem je sittttttt imam isti kod ptta i puca veza nocu po nekad sto zna da iritira ako downloadujes, meni se npr. komp ponekad restartuje pri diskonekciji, a sa drugim modemom, ne mogu da se setik koje marke to se nikada nije desilo...........

Namestio sam, radi kao sat. Hvala svima na pomoci.

Vrh Dno