Šta je novo?

ADSL Beotel - centrala Konjarnik

Znaci back to square one...
Ovakvi problemi su bili na Zvezdari na pocetku uvodjenja adsl opreme.
Daj Boze da se sve normalizuje,inace nam se ne isplati da dajemo onolike pare za nesto sto ne radi pola meseca.

Možda mi Mirijevci pravimo problem. Trenutno je aktuelno uvođenje ADSL-a u Mirijevo (nije još počelo-počelo ali treba za par dana/nedelja) pa možda to kvari svima vama. Naime, Mirijevu je nadcentrala ona na Konjarniku.

Zna li neko kad ce na Julinom Brdu biti instalirana oprema. U Zarkovu je instalirana pre godinu dana, a ova centrala na Julinom Brdu je "cerka" te u Zarkovu. Od Telekoma stalno dobijam informaciju "USKORO", sto u nasim okolnostim moze znaciti i za 1000000000000000000000000 godina :D Inace ubi me veza, stalno je 33-44000 kb/s, a nemam ni PCM ni nista slicno :crash: :crash:

Hm, evo i mene sa dial up-a :mad: , danas ceo dan standardno nije radio adsl, stim sto sam do sad mogao da se konektujem ali nije bilo protoka, a od danas vise ne mogu ni da se konektujem. Par puta u toku dana je dolazilo i do prekida adsl signala na po pola sata od prilike, tako da verovatno nesta rade na centrali, ali kad ce to biti gotovo, pitanje je, daj boze da bude do ponedeljka. Plasim se da samo ne bude kao sto rece ivanboo2003, kao pocetkom uvodjenja adsl-a na centrali zvezdara kada je net slicno kao i sad *****avao skoro celo leto :wall: .

Poz

Nick je napisao(la):
Možda mi Mirijevci pravimo problem. Trenutno je aktuelno uvođenje ADSL-a u Mirijevo (nije još počelo-počelo ali treba za par dana/nedelja) pa možda to kvari svima vama. Naime, Mirijevu je nadcentrala ona na Konjarniku.

mogutje mogutje :)

sacekajte da nama u mirijevu srede pa si onda igrajte :p (malo offiranje, nema ljutish ;P )

Puki je napisao(la):
Hm, evo i mene sa dial up-a :mad: , danas ceo dan standardno nije radio adsl, stim sto sam do sad mogao da se konektujem ali nije bilo protoka, a od danas vise ne mogu ni da se konektujem. Par puta u toku dana je dolazilo i do prekida adsl signala na po pola sata od prilike, tako da verovatno nesta rade na centrali, ali kad ce to biti gotovo, pitanje je, daj boze da bude do ponedeljka. Plasim se da samo ne bude kao sto rece ivanboo2003, kao pocetkom uvodjenja adsl-a na centrali zvezdara kada je net slicno kao i sad *****avao skoro celo leto :wall: .

Poz

Sve u dlaku isto kao i meni danas :(

Evo zakacio sam se pre pola sata i za sada radi odlicno, nadam se da su sredili kvar.

Poz

Evo i mene.Juce nisam imao cak ni signal, tj. lampica je bila crvena.Izgleda
da su stvarno nesto "popravljali", posto ovo pisem sa ADSL-a.
Pozdrav za sve "Zvezdarce" .

Evo i mene drugari,proradilo je danas od podne.Aj pa da nemamo ovakvih problema vise.Nisam probao DC i p2p,ali valjda ce raditi.

Pozdrav svim sapatnicima :)

Nazad
Vrh Dno