Šta je novo?

Adsl 512/64

delija_1984

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2007
Poena
319
Dali je dovolno brzo ovo za skidanje igrica ,filmova i dr. sa neta.Treba ovih dana da dobijem ADSL 512/64. FLAT naravno.Nisam bas upucen u ovo pa me interesuje vase misljenje

Ma dovoljno ti je za pocetak, vidi kasnije da li ti treba vise.
Sa tom brzinom, skines jedan DivX film od 700 MB za nesto vise od 3 sata, u najboljem slucaju. Ali realnije je ocekivati od 3 i po do 4 sata.

da, to vazi ako skidas sa direktnog linka, a ako skidas sa torrenta, tesko da mozes da izvuces punu brzinu, meni otprilike treba 6h za jedan film od 700MB, a prosecna brzina mi bude oko 30-tak KB/s

Pa zavisi sa kog torrenta skidas
sa mininove i ostalih public shita neces nikad moci full
dok na privatima sa 64 uploadom bice tesko 🙂
ali za pocetak 512/64 ce ti biti odlicno

Upravo tako.. Kakvih crnih 30 KB/s za 512 adsl... Mora da ide mnogo brže.

Chemu panika,dovoljno je preko noci ostaviti rachunar da radi.Ujutru se probudish vidish da je film/XXX/muzika/shta li, u tvom vlasnishtvu.😀

Ma nema panike, ti ostavi i mesec dana za jedan film što se mene tiče :d
Samo sam potvrdio što je rekao Weasel da mora da ide mnogo više od 30 KB/s.

pa skidam uglavnom sa privatnih, i ide mi brzina i do 50 KB/s, ali imam problema sa modemom, pa mi se prekida veza i onda otprilike prosecno izadje toliko... desi se neki put i da je prosecna brzina preko 40 ali pricam za najcesce slucajeve, ali mi i nije neki problem, stavim film uvece, ujutru upalim komp i dok dodjem s posla skinuo se film...

Jedino pravo resenje za taj paket, ako hoćeš nešto da skidaš, je da uplatiš Rapidshare nalog. Za početak jednomesečni pa vidi da li ti odgovara.
Ako ništa tu je uvek dobri stari torrent.😉

Stavim uglavnom 2 filma da se skidaju preko noci ujutro kad ustanem budu gotovi 🙂 Sa rapida mi skida 60 nekad i vise ne znam zasto a na ostalim oko 55-58 max. Nisam jos probao torrente tako da ne znam a i rapid retko kad koristim ima i drugih nacina za DL 🙂

Jedino pravo resenje za taj paket, ako hoćeš nešto da skidaš, je da uplatiš Rapidshare nalog. Za početak jednomesečni pa vidi da li ti odgovara.
Ako ništa tu je uvek dobri stari torrent.😉
Ili News 🙂

Nazad
Vrh Dno