da ne otvaram novu temu, a slicna je ovoj....
- 6 Mbps Flat Light internet paket za cenu Flat Light 1,5 Mbps paketa (1380 dinara mesečno)
- 6 meseci kablovske televizije za 1 din mesečno
- 6 meseci PayTV pakete za 1 din mesečno*
prvih 6 meseci sve po dinar i upload je 1megabit
pa nema veze sa telekom, zato sam i napisao da ne bi otvarao novu temu, nego cu ovde da napomenen, ne da se vodi diskusija....
Vidim da nisi upucen u neke stvari i nemoj da siris dezinformacije.... Zvali oni sebe ili ne kablovskim operaterima, oni rade veoma dobro i imaju u samoj Topoli 5000 prikljucaka, a mesto nema ni 20k stanovnika, a to je manje vise je nebitno...
od 7 do 24 meseca placas net i kablovsku, paytv otkazes i opet si na nekih 2000 dinara......
imas net od 6mbita i 1mbit upload, jeste da imas kao sto ti kazes analognu televiziju, ali do juce smo je svi imali i svima je bila dobra.......
@miges
Attainable Rate je max brzina koju tvoja linija može podržati . Imaš dobar upload ali download je katastrofa i sa njim teško da će gurati click 4 + 1 iptv. Proveri kablove.
Na koje kablove tacno mislis? U cemu jos moze biti problem osim u kablovima? Zgrada je nova (stara 3 godine) i kablovi su svi novi. Steta sto nece moci. Da li ce moci mozda da izgura 1mb + IPTV (na dva tv-a)?
Pa telefonski koji vodi do splitera . Ako je on u redu a telefonska linija nema povremenih krčanja ili šuštanja možda si daleko od centrale i tu onda nema pomoći.
Ljudi uzeh ovaj click4+iptv i ja ali ovo nesto ne šljaka tj, net radi savrseno ali iptv kad god sam na netu ili kada se nesto skida NE RADI-slika je siva i na 6 sekundi se pojavi nesto i tako u krug(iptv priključen na lan 3)...Da zovem ove slepce iz Telekoma u ponedeljak ili je to jednostavno tako...?
Moze li neko da mi da informaciju koji ruter telekom sad daje? Ja trenutno imam pirelli koji mi se pokazao extra iako polovinu mogucnosti nisam provalio, e sad zanima me dal ovaj koji sad daju ima mogucnosti swicha. Naime, imam u kuci dva desktop racunara (jedan vezan kablom na ruter, drugi wireless karticom) i jedan laptop (takoce wireless) i svi oni su u istoj mrezi pa mogu da sa jednog pristupam drugom i obratno. To mi je bitno zato sto jedan koristim za multimediu koju skidam na drugom...
Sorry za offtopic ali da ne otvaram temu za ovoliko.
Radiće ti ovako i sa novim ruterom bez problema. :wave:
Znaci i ovi novi mogu da rade kao swich. Treba da raskidam ugovor ovih dana i vratim ovaj pirelli pa me je interesovalo dal cu sa novim koji dobijem imati iste mogucnosti.
Ne rece mi koji sada daju? HG520c?
Koji od rutera kojih ima na domaćem tržištu mogu zamene ovaj telekomov 520c?
Za taj znam pošto se pominje na predhodnim stranama. Ima li jos neki?
E ti mi se više sviđaju, ali koliko je meni poznato ni jedan od njih ne podrzava multiple PVCs, tako da nista od IPTV+ADSL. Ako grešim neka me neko ispravi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari