Šta je novo?

ADSL 256 kB 1250 din mesecno flat

Misko je napisao(la):
Jedno pitanjce dal' ping opada ako raste brzina lupam da li je ping nizi na 256k nego na 512k ili 768k ako to uopste ima neke veze? (pricam o ADSL-u da ne ulete kablasi kako im je ping bolji.....)

Ping ostaje isti.

Poz

Evo ja presao sa 256/64 na 512/128 paket sa popustom .
Ono sto je zanimljivo ping mi "opao" :

256/64 ping ka google-u prosecno oko 70ms, ka yahoo-u oko 230ms, Sbb-ov
COD2 server oko 45 .

512/128 google oko 50, ka yahoo-u oko 200, COD2 server oko 30 .

hejvule je napisao(la):

COD2 server oko 45 .

To je zaista dobra vest.Jeste da se ne igram skoro uopste(pa ni na netu),nije lose znati ovo za ubuduce ;). BTW za sada radi adsl OK,nije bilo onih zastoja kao "onomad" kada net nije radio pola meseca(ili je radio u prekidima).

Poz

hejvule je napisao(la):

COD2 server oko 45 .

takodje presao i Ping je opao.

Ping ne bi trebalo da padne, ali izgleda da provajderi imaju razlicite linkove za razlcite brzine...
Pa kako je guzva na 256 onda je i ping veci.

He, ping bi trebao da je isti, ali nema veze, samo nek on opada, ne ljutim se.:D

Jel vazi jos uvek ovaj popust za studente...

Jel bih mogao ovih dana da odem do njih i postanem korisnik na ovaj nacin?

Bio sam juce do njih, imaju kapaciotete za moju centralu, ali zaboravio sam ovo da pitam.

Zasto mislite da bi ping trebao da bude isti? Ako menjuju u centrali opremu kad prelazis sa paketa na paket, mozda je kvalitetnija pa utice na ping. ovo je samo moja neka pretopostavka.

Misko je napisao(la):
Zasto mislite da bi ping trebao da bude isti? Ako menjuju u centrali opremu kad prelazis sa paketa na paket, mozda je kvalitetnija pa utice na ping. ovo je samo moja neka pretopostavka.

Pa u principu moze ping da varira i zbog opreme, ali to je jako malo.
PS koliki ti je ping ka google-u, meni je average 47-50ms (512k), ne secam se koliko mi je bese bio na 256k.
E i sta bi sa prelaskom na SBB, nesta se i ja razmisljam (uglavnom zbog lokala), mada opet sto da menjam i ovaj ADSL kad radi ok, a uz to je i dzabe sa ovim popustom.,)

Poz

implant je napisao(la):
Jel vazi jos uvek ovaj popust za studente...

Jel bih mogao ovih dana da odem do njih i postanem korisnik na ovaj nacin?

Bio sam juce do njih, imaju kapaciotete za moju centralu, ali zaboravio sam ovo da pitam.

Trenutno ne moze, ali su rekli da ce od juna opet moci. Bio sam pre 10-ak dana da pitam.
Bice na sajtu objavljena nova akcija. (nadam se)

voja_pfc je napisao(la):
Trenutno ne moze, ali su rekli da ce od juna opet moci. Bio sam pre 10-ak dana da pitam.
Bice na sajtu objavljena nova akcija. (nadam se)

Eeeee.... A kad sam ja prvi put ukazao na popust bilo je:
''Ma to je neke zez!'' :bottle:

Eeeee.... A kad sam ja prvi put ukazao na popust bilo je:
''Ma to je neke zez!'' :bottle:

Sala mala.

Nego, jer imaju i drugi korisnici beotelovog ADSL-a problem kao i ja. Naime, prilikom pokusaja konekcije nema sanse da se ulogujem iz prve! Dva, tri puta pukne na proveri imena i sifre, a zatim kad se konektuje pukne veza prva dva puta. Nakon toga sve super pliva, ali do tada su male muke, kako se ulogovati?
Cenim da je malo opao kvalitet, po tom pitanju, usled povecanja broja korisnika, ali jedino mesto za brigu je pitanje, dokle ce to stici?

Poslednja izmena:
@kalimero :
Meni se isto desava da ne moze iz prve da se poveze, ali ne uvek .
Sto se tice pucanja veze posle konekcije desava se ponekad.
Toga nije bilo na pocetku mog koriscenja ADSL-a ( oktobar-decembar ) .
Nemoj da brigas, nego uzivaj .

Puki je napisao(la):
Pa u principu moze ping da varira i zbog opreme, ali to je jako malo.
PS koliki ti je ping ka google-u, meni je average 47-50ms (512k), ne secam se koliko mi je bese bio na 256k.
E i sta bi sa prelaskom na SBB, nesta se i ja razmisljam (uglavnom zbog lokala), mada opet sto da menjam i ovaj ADSL kad radi ok, a uz to je i dzabe sa ovim popustom.,)

Poz

50tak google, domaci oko 30 (512k). Bilo je 70 google, 50 domaci(256k). Nista razmisljam se i dalje, ali ovo placam soma dinara (u ruterovao sam se sa komsom) i leti sto da trazim leba preko pogace, jedino sa sledecim dropom cena pa da uzmem 512 na SBB-u sa mega lokalom al on je jos uvek neisplativ.

Poslednja izmena:
www.beotel.net

29.05.2006
Studentima "-30% za ADSL"

Dragi studenti,
BeotelNet od 1. juna do 1. jula studentima beogradskog, novosadskog i niškog Univerziteta odobrava popust -30% za ADSL flat pakete.

Postupak prijavljivanja za dobijanje popusta je sledeći:

ako ste student koji tek želi da uvede ADSL:
popunite pristupnicu na adresi adsl.beotel.net,
zatim broj telefona, na koji uvodite ADSL,
i ime i prezime pošaljite na mail [email protected]

ako ste student koji već ima ADSL paket kod nas
pošaljite ime i prezime,
broj telefona na koji ste uveli adsl
i korisničko ime kod BeotelNeta na mail [email protected]

Ukoliko ostvarite pravo na popust, na potpisivanje ugovora ili prilikom julske uplate, treba da donesete overen indeks ili potvrdu sa fakulteta u Makenzijevu 56. Popust važi za uplate od jula 2006, a popust se odobrava na godinu dana, zaključno sa junom 2007.

Sve studente koji ostvare pravo na popust obavestićemo mailom.

LjUDI NAVALITEEEEEE!!! :type:

Ja vec potpisao :)
sad cekam da u centrali odrade posao.

Svaka cast Beotelu. Ovde daje popust za studente, ali u sustini radi i za sve nas, jer konkurencija je na potezu.

evo upravo sada treba da uvedem aDSL, pa mi samo trebaju dva tri predloga. Jel' jos traje popust za studente na Beotelu, kao i koliko treba vremena da ce uvede net???? Njihov dolazak... i to?

Thx

Pa na prethodnoj strani @kalimero je lepo napisao da pocinje nova akcija
od 1 juna, isto kao i pre 30 % popusta .
Uvodjenje zavisi od Telekoma i njihovih (ne)radnika .
Ja sam cekao tacno 3 nedelje, a ortak dobio sutradan po potpisivanju ugovora.
Kad potpises ugovor dobijas modem, spliter , CD sa drajverima i uputstvo od njih.
Znaci uradi sam instalacija :d .Ajd, pozz. i javi sta si uradio .

Ukljucen danas adsl :)
A sad pitanje...
Azureus mi pokazuje NAT problem i dl ne ide preko 5-6. Dobio sam modem, a ne ruter.
Sta treba ciniti?
Pozdrav

za username kucaj : username/ip@beotel
primer. ako ti je username napokonadsl kucaj napokonadsl/ip@beotel i resen problem. Pass waljda znash. ;)

Poslednja izmena:
Nisam znao za to. :) sada svetli zeleno :)
Nije ni sad neki down, ali to je vec do samog torrenta.
HVALAAAAAAAAA!!

Nazad
Vrh Dno