Šta je novo?

Adrese, cene i lokacije u BG za razvijanje filmova??

xWoLf

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
690
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. ADSL
Dolazim u BG za par dana.. pa planiram da razvijem neke digitalne slike, ali tako da ispadno sto kvalitetnije, odnosno da ono sto vidim na papiru po ostrini i zasicenosti boja odgovara onome sto vidim na monitoru (imam dobar monitor)

tako da ne bi bilo lose, da mi ustedite vreme i nakucate nekoliko (po mogucstvu koji su najbolji/najskuplji, koji su povoljne cene ali jos uvek dobri, a koje da izbegavam po svaku cenu) adresa Foto-sudija u BG

Znaci nemojte samo reci ime foto-studija.. posto nisam iz BG, dajte mi i adresu, i deo grada gde se nalazi... nacin naplacivanja, vasa iskustva...

zanima me da li jos uvek naplacuju "razvijanje" digitalnih filmova i jesu li batalili tu glupost.. Da li da donesem slike na obicnom CD, ili moze i CDRW.. Koliko se ceka na rezultate, recimo dam im CD i dodjem posle sat-dva.. ta varijanta me zanima...

Ajde pomagajte, nije jos puno vremena ostalo...

Po meni najbolji je Agfa Color foto u Svetogorskoj prekoputa Ateljea 212.
Naplacuju otvaranje 100 din, 10x 15 je oko 12 dinara a 13x18 oko 15 pazi za ove cene nisam siguran ali tu su negde dinar dva gore dole. Slike su gotove za oko 2 sata.

Ima manja foto radnja u Piramidi(Novi Beograd),tacnije maloj Piramidi koja se nalazi odmah pored.Na http://www.digital-world.co.yu/mapa.html imas mapu gde je Piramida(digital world nije ta radnja vec je to neki valjac foto aparata). Sam studio ima veliku reklamu FujiFilm na izlogu. Cini mi se da je 10x15 10,50 dinara, a ostali formati su par dinara skuplji odnosno jeftiniji. Ne naplacuje se nista sem fotki. Mozes im doneti bilo na CD-u ili mem.kartici,a izrada mi nikada nije trajala duze od 2 sata(uglavnom za manje od sat).

Nazad
Vrh Dno