Šta je novo?

Adresar i telefonski imenik

Kamenni

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2005
Poena
309
Da li neko moze da mi preporuci neki dobar adresar i telefonski imenik za koriscenje, kaoi gde mogu da ga downloadujm!
Hvala!

Ja sam probao razno-razne imenike, ali se ispostavilo da je Microsoft Outlook zaista najbolji. Lako se koristi, moze da se sinhronizuje sa mobilnim telefonom i imas ga na svakom racunaru.

Imas ga na svakom racunaru na kojem ga instaliras :d 😀

Ja sam zadovoljam sa Microsoft Outlook-om 🙂

Vide li ti koliko taj outlook zauzima memorije? Za jedan mail klijent / adresar / planer po meni malo previse. Razumem za poslovne primene u firmi, gde treba da se dele imenici, taskovi, sinhronizuje i poveze sa Office paketom, sve to veze sa Active Directory servisima, itd. Ali za po kuci, gde ti treba lightweight PIM?

P.S.
Za ljude koji vec koriste Thunderbird, Mozillu ili Firefox, ima sasvim OK kalendar na http://www.mozilla.org/projects/calendar/.
Ako se uveze recimo u Thunderbird, na jednom mestu je i kalendar i Thunderbirdov addressbook.

ZoNi je napisao(la):
hm... a ja se ne secam kad sam poslednji put na nekom kompu video Outlook 🙂 ali, ozbiljno kazem!

Kod mene na faksu skoro svaki asistent i profesor koriste Outlook.....valjda vide jedan od drugog :d

Sto se tice samo telefona i lozinki za net/forum/itd mali efikasan koji sam ja nasao (ne trazi instalaciju) je domaci freeware Tefter. Za planer.... pa imam iPaq 🙂

Glas za Tefter :wave:

Nazad
Vrh Dno