Šta je novo?

Adr1ft

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Spojis Gravity, UE4, Oculus Rift, i...

[YOUTUBE]0sl8t7qGQRs[/YOUTUBE]

http://www.forbes.com/sites/jasonev...lus-rift-weightless-terrified-and-mesmerized/

ADR1FT is an immersive First Person Experience (FPX) that tells the story of an astronaut in peril. Floating silently amongst the wreckage of a destroyed space station with no memory and a severely damaged EVA suit, the only survivor struggles to determine the cause of the catastrophic event that took the lives of everyone on board. The player fights to stay alive by exploring the wreckage for precious resources, and overcomes the challenges of an unforgiving environment to repair the damaged emergency escape vehicle and safely return home.

http://www.505games.com/games/adr1ft

Poslednja izmena:
Konačno nešto novo, počeo sam da se iznenađujem kad vidim da je otovrena neka nova tema za igru a da nije nastavak neki u pitanju

Opasno mi se svidja ideja (ukradena doduse), i izvedba. I da, konacno nesto novo, malo drugacije od ostatka generickih FPS naslova.

Veoma mi se svidja i željno iščekujem.
Naravno uz OR obavezno igranje.

novo?

survival fps, koji se kao odigrava u svemiru. ma idi...

e ako zbog ovog budem kupio oculus rift, nadam se da će da mi ispadne iz ruke prilikom otpakivanja.

Novo u smislu novog IP-a, franšize kako god, pročitaj ceo post i ne budi nad*kan toliko u svakoj temi pls.

:( a nisaaaaaaaam

neke stvari mi nekad malko škripe, a ovo mi se dopada. samo što ne vidim šta je tu novo, ali ok.

Nov IP, ako ništa :p Bar nije XY reciklirani nastavak

intellectual property u smislu novog settingsa?
a daaaaj, jesi li ozbiljan... šta je ovde settings?

God knows...

Vise mi se dopada No Man's Sky. Za istrazivanje svemira je Space Engine i Elite: Dangerous. Ko bi da se igra mehanicara ima Moonbase Alpha. Minecraft u svemiru je Space Engineers. Lepo je sto izlazi nova igra ali ne kapiram sto se primili toliko. Ja licno kada vidim da @nex999 otvara novu temu, znam da je neki prosek u pitanju :p

Eh da, Gravity je totalni krsh od filma.

naprotiv, uvek sam pozitivan kad se najavljuje nova igra OSIM:

a) kad je jasno da se hajpuje samo s namerom da se uzmu pare. klasičan primer za to je robertsov star citizen. čovek je namakao meleone prodajući brodove za fight koji realno još niko nije ni video. iskreno, on je car, ovi što kupuju mačku koja nije provirila iz džaka su *****i.

b) kad se ljudi lože da je u pitanju nekakav breakthrough, a realno nije. klasičan primer za to su sve aaa igre izdate u poslednjih godinu dana, ali i igre u kojima najavljuju novi pristup a sve je isto kao i pre. na žalost, deluje mi da je ovo baš takav naslov.

sa druge strane, primećujem da se ovde pozitivni hajp pravi SAMO na osnovu najavljenih screenshotova, direct x 18 efekata i sličnog, te "velikih imena" koji su uključeni u priču, ili "težine" franšize čiji se stoti deo / dlc pravi. niko da spomene da su te glave davno, davno, davno imali svoje zlatne momente, a da poslednjih godina neki novi timovi objašnjavaju kako se to radi kao u slučaju mount and blade-a, faster than light-a ili rust-a, odnosno stari timovi koji su promenili pristup kao u slučaju dark souls-a. ne mogu da se ložim na milionitu iteraciju jednog te istog, kad se igram od 81. nagledao sam se toga, hoću nešto drugačije.

mislim, ok je što pola moje smene igra tenkiće, ali to su casual igrači kojima je prvi zanimljiv naslov bio angry birds, a do tad smo recimo ti i ja već prestali da igramo counter strike.

i kako ja sad da budem pozitivan kad mi se kao nešto "NOVO" najavljuje nn survival naslov? pa u poslednjih dve godine svaki treći naslov je survival.
ovaj je u svemiru? ma idi... pa sve i da je u pitanju survival sukob bakterija i gljivica na noktu mog palca, sumnjam da će tu biti bilo čega novog.

Vrh Dno