Šta je novo?

Adobe Reader => Word

• Začetnik teme Začetnik teme symbad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
Hitno! Imam neki seminar koji je u Adobe Reader-u i moram da ga prebacim u Word fajl kako bih ga editovao. Posto nisam vican u ovom segmentu moze li mi neko objasniti kako to da uradim.
Hvala unapred.

Nbavi Abbyy FineReader i konvertuj PDF u DOC....nakon toga ces lako da editujes....

Ako oces samo suv tekst da izmenis, mislim da i iz samog adobe readera mozes da ga selektujes, pa copy-paste u word....

thanks

Nbavi Abbyy FineReader i konvertuj PDF u DOC....nakon toga ces lako da editujes....

Ako oces samo suv tekst da izmenis, mislim da i iz samog adobe readera mozes da ga selektujes, pa copy-paste u word....

kazem, ja imam seminar u pdf-u i u seminaru ima i nekih slika, e sad, ja to sve kopiram u word, ali nece da prebaci slike, niti da poravna tekst i sa leve i sa desne strane vec ga samo ravna sa leve, ne znam zasto nece, poludeh vise.

kazem, ja imam seminar u pdf-u i u seminaru ima i nekih slika, e sad, ja to sve kopiram u word, ali nece da prebaci slike, niti da poravna tekst i sa leve i sa desne strane vec ga samo ravna sa leve, ne znam zasto nece, poludeh vise.

Nemoze i nece jer PDF format nije ni predvidjen za tako nesto. Ako ti trebaju neke sitne izmene na tekstu, to mozes da uradis uz pomoc Acrobat-a (ne Reader) a ako treba da radis neke vece izmene, iskopiraj tekst u Word, ekstrahuj slike pomocu Acrobat-a i rekreiraj dokument od nule.

Postoji foxit pdf program kojim mozes editovati pdf file direktno. Ako hoces ipak da prebacis u word onda mi pusti na [email protected] da probam ja.

Solid Converter PDF će ti odraditi posao.
Ja ga dosta koristim. Dosta je brz. PDF od 25MB za minut pretvori u DOC i to sve bude identično. Instaliraš ga i onda desni klik na PDF pa SolidConverter i idi preko Wizarda.
Ja koristim verziju 3.1.417 i imam sve potrebno za nju. Ako ti to treba pošalji mi na PM mail i stiže.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno