Šta je novo?

Adobe Premiere Pro

Kurttrasel

Cenjen
Učlanjen(a)
07.01.2018
Poena
185
Pozdrav,
Gde da nabavim plugine za Premiere Pro?
Verzija je 2019, bušan dzep.
Da li postoji neka zajednica gde ljudi dele znanje i eventualno besplatne plugine?

Da li neko moze da mi objasni neke stvari u vezi maske na Adobe Prmiere, pokusavao sam da se snadjem i nadjem na net ali ne ide.
Napravim Adjustment Layer i na njemu preko opacity stavim maksu u obliku elipse. Ona radi na jedan nacin dok ne kliknem i dodam novu tacku na elipsi, onda se ponasa na drugiaciji nacin. Obrisem dodatu tacku na elipsi, ali i dalje ne radi na prvobitan nacin.
Cak mi se desilo da pri kraju maskiranja dodam tacku pa je obrisem a progem iz nekog razloga obrise tu tacku na sve keyframe koje sam napravio i zezne celo maskiranje.
Snimio sam video da bude malo jasnije sta me muci.

Da li si ukljucio onaj sat/stopericu ikonu koja pamti korake kroz keyframes ?
Ako si ok sa engleskim imas dosta dobrih tutorijala na jutjubu, samo ih pazljivo sagledaj i odradi uz njih vjezbe.

Da, jesam ukljucio. Ali kad dodam novu tacku na elipsi vise ne mogu da se vratim na pocetnu elipsu, nacin na koji radi ta pocenta. Vratim se na undo, ali ako se desi da ne primetim i snimim projetak i izadjem iz njega...gotovo.
Pa snalazim se solidno sa engleski jezik ali nisam uspeo da nadjem tutorial koji to objasnjava, uglavnom rade sa olovku ili polygon mask.

Nazad
Vrh Dno