Šta je novo?

Adobe CS4

Instalirao CS4 na Vistu X64 ..... i naravno sve nesto sporo , bljak .....

Medjutim sa updateom drivera za grafiku .... uveliko se popravila situacija ... nije idealno ali .....

Poslednja izmena:
Uh, meni je jako bitan onaj rotate view, to mi je trebalo ko leba.Nema vise rotiranja glave pri crtanju :D...zato sad moram malo da istrpim ovaj lag :)

Ni ja bas nisam zadovoljan kako radi CS4. Deluje mi kao da mi je masina neki celeron na 1.8GHz ...

CS4 na Mac OS X radi savrseno bar za sada...nikakav lag..

da budem jasniji ...... OS je Vista x64 ..... po instalaciji imam i 32-bitnu verziju koja nema nikakvih problema u radu ..... znaci blagi lag se oseti samo u 64-bitnoj verziji

Hm, kod mene se to desava u obe verzije...ovaj lag je totalni rebus, gledam po netu kako su ljudi pokusavali da ga eliminisu, gomila razlicitih nacina, kod nekoga proradi, a kod nekog ne...
Neki kazu da se javlja na sistemima sa vise od 2giga rama...neam pojma, ceka se Adobe.

Dreamweaver CS4 je sjajan alat! Live preview je jedan od najkorisnijih alata koji su dodali. Za sada nisam proveravao ostale opcije, ali mi se čini da je većina stvari ostala ista kao i ranije. Sviđa mi se što ima i više prostora za rad, kao i to što se po otvaranju jedne strane, otvaraju i svi vezani skriptovi, CSS, PHP include stranice itd.

Vrh Dno