Šta je novo?

Adobe CS3 + Windows 2003

• Začetnik teme Začetnik teme kovacm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Novi PhotoShop, Illustrator, InDesign... nece da se instaliraju na Windows 2003.

(nesto kao sto Adobe Premier 6 ili 7 nije hteo na Windows 2000)

Da bi se ipak instalirao potrebno je uraditi sledece:

"Just install it (you can download from MS at http://www.microsoft.com/downloads/...9c-1250-433c-8c1b-2619bd93b3a2&DisplayLang=en).

Run the tool, pick 'Add Application' from the file menu and browse to the 'setup.exe' program in the CS3 install folder on the DVD. Once you've added the app you can pick tests from the right pane. Open the 'Compatibility' node and check HighVersionLie. Right click it after checking it and pick properties. Fill in the above info to mimick win xp sp2 (option: major version 5, minor version 1, build number 2600. Advanced: service pack major 2, service pack minor 1) - you dont need to specify the product type field. Save everything (button on bottom right of app) and then run the installer for CS3 (setup.exe in the photoshop cs3 folder) with the Application Verifier running."

ovo sa Application Verifier-om provereno radi a najverovatnije je korisno i u josh nekim situacijama... 😉

nece, ja se vratio na CS2 🙂
mrzelo me da trazim 😀

Poslednja izmena:
kovac, otkad ti koristis Win za PS3?🙂

moram 😡 ...

a i to je zato da budem u trendu 🙂 - da vidim kakva je to nova sra*nja servirao Macro$hit :d

...da mogu bolje da im se ......... ( <---pogledati avatar ) 🙂

Poslednja izmena:
jel me zezash? pa naravno da CS3 postoji za Mac-a... pa ceo Adobe je "nastao" na Mac-u. zezash me, zar ne? 🙂

inache u firmi "nemaju sluha" da mi kupe laptop od 2,5K evra 🙂 (MacBookPro) pa moram da koristim neku PC kantu za sve....

Poslednja izmena:
jel me zezash? pa naravno da CS3 postoji za Mac-a... pa ceo Adobe je "nastao" na Mac-u. zezash me, zar ne? 🙂
Pa pitah ozbiljno jer me cudi zasto radis na Windowsu sa Adobe proizvodom 😉

inache u firmi "nemaju sluha" da mi kupe laptop od 2,5K evra 🙂 (MacBookPro) pa moram da koristim neku PC kantu za sve....
***, ko ti kriv kad kosta duplo od PC-a 😉 Ako ti budes uradio pola posla racunara za isto vreme, mozda ti i kupe 😀
A laptop za dizajn tek ne bih odobrio da se kupi... (bilo PC bilo Mac). Sem ako ne dizajniras uvek na terenu a kantu nosis sa sobom 😀

Poslednja izmena:
pa Adobe jednako radi dobro na Win-u i Mac-u - jedino je ****** na Win-u sto svaki program uzima ceo ekran za sebe pa ne mogu npr. na pola ekrana da drzim sliku iz PhotoShopa a na drugoj polovini Illustrator dokument - dakle vidim oba dokumenta odjednom + kako kliknem na koji dokument tako se okolo pojave alatke od odgovarajuceg programa - eto josh jedan od razloga zasto je Mac OS bolji od Win-a 😉

a na poslu skoro nista ne dizajniram; konkretno, imao sam neke TIFF-ove koje je hteo samo PS da otvori pa sam morao da ga instaliram. realno, ne treba mi laptop na poslu uopste :d

Nazad
Vrh Dno