Šta je novo?

Adobe After Effects CS3 problem pri instalaciji

Vuk_

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2007
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite B550
RAM
2X16 GB Kingston Fury
GPU
Manli GeForce RTX 3070
Storage
2TB Kingston SSD
PSU
Thermaltake Smart SE 730W
Monitor
27' LG IPS 1920X1080
Miš & tastatura
Razer Naga + Sandberg FireStorm
Laptop
Lenovo T460S
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovo je jedan od horora kompletnog Adobe CS3 serijala; naime sa Photoshop-om nemam ama bas nikakvih problema pri instalaciji, medjutim, kad hocu da intstaliram After Effects, non-stop mi se prijavljuje "please insert Adobe CS3 master colection disk" bug... Pokusavao sam sve i svasta; AE jednostavno nece da se instalira, bilo sa harda, bilo sa DVD-a... Ovo je relativno cest slucaj sa CS3 programima, pa me interesuje da nije neko mozda pronasao soluciju za ovaj problem?

Ja sam imao slican problem sa photoshopom i evo sta sam uradio.
Morao sam da stavim instalacione fajlove na particiju na koju instaliram Photoshop, zatim sam morao nesto da prepravim negdje i nekom fajlu ali ne znam sad tacno... jer sve je bilo u objasnjenju koje sam dobio kad sam skinuo photoshop... Posle toga sam pokrenuo instalaciju i morao sam da "unselecturam" Sve osim photoshopa da bi se moglo instalirati... Eto, vidi nesto probaj...
Pa sad sta ti Bog da!!!!

Poslednja izmena:
Jedini nacin na koji sam ja uspeo da instaliram After, i sve druge programe koji su mi potrebni, je iz production premium, ili master collection paketa. Pojedinacne instalacije su mi uvek pravile problem.
:wave:

Nije ti dobar disk za Master Collection, ili si ga @kupio@ na losem mestu pa nevalja ISO, ili je lose narezan.

Kao sto je rekao mickotomic, da instalacioni fajlovi moraju biti na particiji na koju se instalira CS3, i to je to.
Kod CS4 aplikacija je dovoljno da su instalacije na hard-u, na bilo kojoj particiji, i generalno se preporucuje da se instaliraju na default lokacije, odn. na sistemsku particiju.

Nazad
Vrh Dno