Šta je novo?

Adobe Acrobat

• Začetnik teme Začetnik teme Filip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko moze da mi kaze kakva je ova verzija sto je na internetu (adobe.com)? Demo koji moze da se registruje ili je totalno osakacena verzija? Da ne skidam 200Mb bez potrebe.

Hvala

Poslednja izmena:
Acrobat Reader je besplatan ali od 200 MB nisam video ?!?!
Da nisi mislio Adobe Acrobat ?!

Adobe Acrobat Reader je besplatan program, posto sluzhi samo za gledanje fajlova u .pdf formatu, i najnovija verzija 6.xx moze se uvek skinuti sa adobe.com sajta.

Adobe Acrobat nije besplatan program jer ima funkcije stvaranja pdf fajlova, i mozda ima da se skine trial verzija na adobe.com sajtu ali nisam siguran. ako planirash da je krekujesh, ne gubi vreme....bolje nabavi retail verziju...

sa druge strane postoje i besplatni programi koji mogu da stvore pdf fajl od nekog drugog formata, mada nemaju toliku lakocu koriscenja ili taj borj opcija. Ali koliko para, toliko i muzike.

A gde je moj reply odavde?
Da, naravno da sam mislio na Adobe Acrobat, gresku sam ispravio. Zanima me samo da li verzija koja se nalazi na adobe.com moze da se registruje ili ne?

Poslednja izmena od urednika:
Filip je napisao(la):
A gde je moj reply odavde?
Da, naravno da sam mislio na Adobe Acrobat, gresku sam ispravio. Zanima me samo da li verzija koja se nalazi na adobe.com moze da se registruje ili ne?
Reply je obrisan u skladu s pravilima:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=30593

BTW koliko ja znam Adobe na zvanicnim FTP serverima drzi iskljucivo Demo verzije koje se ne mogu na legalan nacin registrovati (upisivanjem serijskog broja ili slicno).

Sto se kreiranja PDF-a tice potrazi mali (~2MB) FinePrint pdfFactory Pro Enterprise koji ce ti odraditi posao ili potrazi na forumu neku slicnu alternativu (nisam siguran, ali mislim da je WinPDF besplatan)...

Nazad
Vrh Dno