Šta je novo?

Adobe Acrobat 8

• Začetnik teme Začetnik teme gadafi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gadafi

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2005
Poena
755
Jel probao neko novi Acrobat?
Kakav je sto se tice procesorske/memorijske zahtevnosti?
Koliko dobro radi ovaj novi export u Word, za koji reklamiraju da je mnogo dobar?

Hm, na njihovom sajtu je jos uvek 7.0.8 aktuelan za download.

mali offtopic, meni foxit otvara pravilno neke dokumente koje reader 7 nece. Na primjer marketing menadzment od Filipa Kotlera ima brdo praznih strana i gresaka kada je otvoren u reader-u, dok ga foxit cita savrseno 🙂 Znimljivo sa obzirom da je pdf adobeov format ,)
pozdrav

kUdtiHaEX, jos uvek je aktulena 7ica Adobe Reader-a ne Acrobat-a 🙂

System requirements

* WindowsIntel® Pentium® III processor or equivalent
* Microsoft® Windows® 2000 with Service Pack 4 or Windows XP Professional, Home Edition, or Tablet PC Edition with Service Pack 2
* Microsoft Internet Explorer 6.0
* 256MB of RAM (512MB recommended)
* 860MB of available hard-disk space; cache for optional installation files (recommended) requires an additional 460MB of available hard-disk space
* 1,024x768 screen resolution
* CD-ROM drive
* Internet or phone connection required for product activation

ahahhaa... 1.3GB guta ovaj akrep 🙂 a u sustini radi isti posao kao PDFCreator ili minijaturni NovaPDF... stvarno je poceo da me smara ovaj bloatware na sve strane...

Instalacija trial verzije je oko 260 MB, a kada se po pokretanju raspakuje u temp folder (a ta operacija trajeeeeee), dobije se cab fajl od nesto preko 900 MB i jos nesto sitno!!
Probao sam ga. Brzina startovanja je otprilike kao Acrobat 7. U attachmentu je originalni pdf i eksportovani doc, ako hocete da vidite kako radi export u Word.

Prilozi

A gde si nsao link za trial????
Ja ga ne vide nigde.

ne da si prevideo nego si omasio 🙂
od verzije 7 se Reader zove samo Reader (bez Acrobat)

dobro to prebacivanje u doc, ubilo se

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno