Šta je novo?

Administrator disable

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Kada hocu da ocistim registre , ili da uninstalisem neke programe dobijem sledecu poruku ( okaceno u fajlu) . Takodje za Home Page u IE mi non stop dolazi neka bezveze strana koje uopste nema na netu, koliko god ja stavljao zeljenu stranu posle par sati vrati se ta nepostojeca.

Bre Florijane ovo je neki djavo od Nortona, sta ce ti to u zivotu. Kakva optimizacija registryja?? On u stvari brise nepostojece kljuceve, prilicno nebitna stvar.

nesharm je napisao(la):
Bre Florijane ovo je neki djavo od Nortona, sta ce ti to u zivotu. Kakva optimizacija registryja?? On u stvari brise nepostojece kljuceve, prilicno nebitna stvar.
Norton ne instaliram uopste ovo je system mechanic 4, a onu poruku mi izbacuje i pri instalaciji bilo cega i pri uninstaltu :x

Skeniraj sa AdAware pc zbog te stranice koja ti se sama pojavljuje za home page.Verovatno si isao na neki davez sait.

Kokos je napisao(la):
Kada hocu da ocistim registre , ili da uninstalisem neke programe dobijem sledecu poruku ( okaceno u fajlu) .

gpedit.msc -> User configuration -> System -> Prevent access to registry editing tools stavi na Disabled

zeleni_zub je napisao(la):
...

gpedit.msc -> User configuration -> System -> Prevent access to registry editing tools stavi na Disabled
E ovo nisam stigao da probam , skenirao sam sistem kad ono pun wormova, panda ih je desinfikovala ali i unistila sistem tako da je nakraju zavrsilo sa format c: 🙁

Nazad
Vrh Dno