Šta je novo?

Admin Password

laki011

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
619
E ovako, prijatelju sam instalirao sistem i zakljucao admin, a njemu (njegovom klincu) dao ogranicen pristup.

Fora je sto mesecima nisam bio kod njih i naravno da sam zaboravio password, ima li sanse da se spasem 🙂

Hvala!

Odgovor🙂

Za tvoj problem postoji resenje... Recimo veoma jednostavno... Postoje programi pomocu kojih mozes veoma uspesno resetovati administratorski pass.. ja sam nabavio jedan takav koji fino radi cak i remote!!! :wall:
Znaci neophodno je da boot-ujes komp sa nekim od tih programa.. posto si pomocu njih namestio boot-abilan cd... i jednostavno imas opciju za resetovanje svih korisnickih naloga... Ja sam nabavio od prijatelja program Administrators Pack... 🙂.. cini mi se po secanju da se tako zove... I u tom paketu imas sta ti srce zeli... Uopste ne moras da reinstaliras mashinu.. ili sl.
Jedino nisam uspeo da razbijem Admin pass.... na Windows 2003 Server Enterprise Edition... na sve ostale OS ("slabije" od Win 2003 Enterprise Ed.) sam uspesno razbio pass... Pokusaj na netu negde da nadjes neki slican program...

Pozdrav...

Danilo

Poslednja izmena:
ima program koji se zove SAMInside, ako ga pokrenes na masini i admin pw je razumne duzine mogao bi da zavrsi posao.

Nazad
Vrh Dno