Šta je novo?

Addon za Mozilla Thunderbird - potreban

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Zanima me da li postoji addon za Mozilla Thunderbird koji ce raditi sledece:

Kada primim mail da mi addon, na osnovu header-a iz mail-a, prikaze lokaciju posiljaoca na google mapi, ali ne da me redirektuje tamo vec da mi prikaze loaciju u samom mail-u koji sam dobio?
Ili da mi omoguci da klikom na neki taster, zahtevam da mi 'ugradi' mapu sa lokacijom u mail.

Pokusao sam da nadjem takav addon na mozilla site-u, ali nisam uspeo. Malo je teze poverovati da nikom nije pala takva ideja na pamet, pa da takav addon i napravi.

Na netu postoje site-ovi koji rade ovo sto trazim, ali bilo bi super da jedan addon odradi to i lepo upakuje u sam mail. (ili da npr. prilikom mouseover-a, prikaze na pop-up prozorcetu deo google mape sa lokacijom)

Poslednja izmena:
Hvala na pokusaju da pomognes, ali to nije to. :)
Koliko sam shvatio to sluzi samo za kontakte u tvom address book-u. Medjutim cak ni to nije hteo da prikaze. Ponasao se kao da nije ni instaliran.
Medjutim meni ne treba to za kontakte da bih im dodelio sliku sa lokacijom.

Meni je potreban addon koji ce mi pokazati npr. gde se nalazi neko ko mi je upravo poslao poruku a ne nalazi se u mom address bar-u. Otprilike 'Country Lookup' bi trebalo da radi priblizno ono sto mi treba, ali on trenutno uopste ne funkcionise. To je cak i njegov autor potvrdio na mozilinom addon site-u.

Country Lookup 1.3 ?

Njega sam upravo spomenuo u prethodnom postu. On zvanicno ne funkcionise trenutno.

Nazad
Vrh Dno