Šta je novo?

Add or Remove Programs (prevelik spisak programa)

• Začetnik teme Začetnik teme chova
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chova

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2005
Poena
319
Sada sam stavljao sistem i instalirao sve potrebne programe i kada sam otisao na Add or Remove, pojavila mi se jako velika lista sa velikom prazninom (uostalom najbolje pogledati sliku). Jako me nervira ovo i da li ima neko resenje.

Prilozi

• add or remove.webp
    add or remove.webp
    28.4 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Izmedju 2 programa u Add/Remove se pojavi ogroman prazni prostor.

Imao sam Yu recnik instaliran, i cim sam ga obrisao, vratilo se sve u normalu. I sda sta da radim ostao sam bez recnika 🙂, imas neki predlog za slican program ?
He, znao sam da je to problem.🙂
Imam, YuRecnik ali u portable varijanti, sve isto samo se ne instalira pa ga nema u Add/Remove programs.🙂
http://rapidshare.com/files/111394520/YuRecnik_1.1.exe.html
Recnik je besplatan, cisto da napomenem ako je neko pomislio da se radi o pirateriji.😀
:wave:

Poslednja izmena:
onda su ti potrebne naocare, ali ozbiljno

pa pola ekrana je belo

sve ispod XviD 1.1.3....

vidis valjda scrool bar sastrane kako izgleda

Poslednja izmena:
a zasto je scrollbar pri vrhy ako nema vise programa ?

Poslednja izmena:
Ima ispod josh programa, dole je YuRecnik.🙂

Da nemash YuRecnik instaliran?

to se meni desilo pre par godina. nisam imao iskustva pa sam zvao majstora za racunare, njegova konstatacija je bila da imam virus pa mi je instalisao nov OS i naplatio 1200 dinara!
wacko2.gif

Pa ako nema vise programa ni ne treba...

Brate mili da li ti kontas sta ti mi pricamo? 😀
Pogledaj koliki mu je skrol, ispod poslednjeg programa na shotu postoji ogromna belina nakon koje idu ostali programi.
Sta tu nije jasno? 😀 😀 :d

to se meni desilo pre par godina. nisam imao iskustva pa sam zvao majstora za racunare, njegova konstatacija je bila da imam virus pa mi je instalisao nov OS i naplatio 1200 dinara!
wacko2.gif

Bio je u pravu, virus se zove Windows XP Sp2 🙂

Nije to zbog yu recnika, cesto se desava da pobrljavi...

Bio je u pravu, virus se zove Windows XP Sp2 🙂

Nije to zbog yu recnika, cesto se desava da pobrljavi...

Moram opet da se nadovezem 🙂 , gore sam vec spomenuo kako sam resio problem...obrisao yu recnik i to je to. Inace imam SP 2 :banana:. Probaj da instaliras yu recnik pa ces videti sta ce se desiti :-devil-:

Poslednja izmena:
Imao sam isti problem, i definitivno je uzrok bio Yu Rečnik, instaliran sa nekog piratskog MP3 diska od pre Hrista 🙂 Dovukao sam sad ovu portable verziju.

Nazad
Vrh Dno