Šta je novo?

Adapter sa 3.5mm na 2.5mm...

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
ali ne bilo kakav jer sam probao vec par komada i ne radi kako valja, naime treba mi za mpx220 da zakacim sluske e sad najvise bi mi odgovarao onaj sto ide uz NGAGE pa ako neko zna gde to ima, ili zna nekoga ko ima ili ima a ne treba mu neka javi... :mad:

ma napravi ga... i ja sam imao istu dilemu i nabavio sam konektor od 2.5mm, uzeo lemilicu u ruke, unistio jedan 3.5mm kabal i sad radi :)
inace ja sam uspeo da dobijem samo mono, pa bih bio zahvalan ako bi me neko dao semu da napravim stereo konektor

imam mpx200 :)

n-gage ima sa jedne strane muski 2.5 a sa druge zenski 3.5

ako neko zna i meni treba taj mali kabal-adapter za n-gage
ja sam izgubio moj
gde ima da se nabavi?
dobro bi bilo da je orginal...

ima u NS, radnja Technotronic u Brace Ribnikar

Pazite ovako, odete ne beogradski buvljak i trazite tamo u pocetku tezgu koju zovu "kanibals", ali bukvalno! Tamo sam ja uzeo adapter jos dok sam imao moto e 398, meni je sasvim ok radio. Mislim da imaju 2-3 vrste , pa pogledajte koji vam odgovara... poz :wave:

illidan je napisao(la):
ima u NS, radnja Technotronic u Brace Ribnikar

bio kupio ne radi jel ne moze da udje dovoljno, mora kablic kao za ngage

ne verujem da niko to nema, dajte ljudi pomagajte placam kablic parama :)

hvala nidzo - sad vidim u cemu je problem - ja imam 2.5mm prikljucak sa 3 kontakta, a ne 4 :d

jel zna neko bi li taj adapter sa N-Gage radio i za SE P800?

moras probati verovatno radi ali...ja sam bar 3 adaptera razlicita probao i jednino taj sa ngage-a moze da upadne kako valja

U prodavnici Electronic - Pozeska 67a Banovo brdo tel: 354-1367 ima 2,5 mm konektor sa 4pina !

Nazad
Vrh Dno